Най – добрите бургери в града

Eмного е по-голямо в Тексас. Това дори е вярно за бургери, както по размер, така и по вкус. От ястия, в които се сервират фантастични сандвичи, може да искате да ядете с вилица на един, известен с небрежни двата риба в восъчна хартия, открихме две места, които ще искате да хапнете.

Кой кой е
Това е мястото, където жителите на Big D отиват да вкарат своите “дизайнерски бургери”. Това е така, защото тази връзка от момента, собственост на ресторантьорския предприемач Фил Романо, седи в дрямка в средата на лъкатушещото село Highland Park Village. Хубаво е да се хранят на мазна бургер, докато пазаруващите се разхождат от Шанел до Диор.

Менюто и интериорът на това място се чувстват основни, но богатата среда прави забавлението на хората да гледат. Най-новите последователи на тренда поръчват половин паунда бургер Кобе Бийф (9,25 долара), сиренебъргър (9,50 долара) или бекон cheeseburger (9,75 долара) от разходната част на менюто. За нещо по-малко екстравагантно, опитайте базовия бургер от половин килограм на 5.95 долара или чийзбургер на $ 6.25 (те са също толкова добри). Малките се заблуждават за домашно приготвения шоколад, ванилия и млечни шейкове от ягоди ($ 3,50), да не говорим за хот-дог. Говорейки за това, внимавайте за футболни отбори и автопаркове в събота следобед и ранни вечери.

Остров Бъргър
Ако ви бяха изпратени да живеете на изоставен остров, вие бихте искали да е това. Човек може щастливо да живее от тези хамбургери завинаги.

Собствениците Ruben Sepulveda и Jaime Torres някога са работили в италиански ресторант (Ruben е сервитьор и Jaime busboy). Уморени от изпотяване за другите, те събраха тестото си и отвориха Бъргър Айлънд.

Атмосферата в тази галерия за пазаруване “Гарланд” впечатлява почти толкова, колкото и килимите от зелена трева и несъответствието на пластмасовите мебели в трапезарията. Но ние казваме кой се интересува как изглежда мястото, когато храната е изключителна?

Изберете хамбургер на половин килограм и го заредете с избора си на топинг. Пицата Cheeseburger (3,75 долара) се предлага с лук на скара, сирене provolone и сос от маринова. Jungle Burger (4,95 долара) – един от най-скъпите елементи от менюто – се сервира със сос лук, гъби, jalapeños, звънец, американски и проволонови сирена, майо, горчица, кетчуп, сос от барбекю, маруля, домат, , и бекон.

За да го постигнете, ръчно изсечените пържени картофи на вкус толкова вкусни те ще ви накарат да пеете. Голяма кошница, повече от достатъчна за споделяне, струва $ 1,75. Друг любим страничен елемент, който да опитате: Тексас клечки за зъби, парчета от пържени jalapeño и лук, които можете да потопите в ранчото.

Като че всичко това не е достатъчно, с поръчка от $ 10 или повече, Бъргър Айлънд доставя безплатно. Те вероятно няма да преминат до отдалечен остров.

Кой е кой? Бургери: 69 Highland Park Village, Далас, TX 7205; (214) 522-1980. Остров Бъргър: 1250 С северозападна магистрала, Garland, TX 75041; (972) 686-8440.

Тази статия е от издаването на “Южен живот” от май 2004 г. Тъй като цените, датите и други специфични условия подлежат на промяна, моля, проверете цялата информация, за да се уверите, че тя все още е актуална, преди да направите плановете си за пътуване.

Ссылка на основную публикацию
2020