Защо трябва да купите кърпи от тази фирма в Тексас

Били ли сте някога влязъл Вашата баня да го усетиш като мирис като стара книга, оставена в дъжда, или по-лошо – изложбата на дъждовните гори в местната зоологическа градина? Това е вид мухлясалка, миризлива миризма, която никой вентилатор не може да излъчи напълно.

Шансовете са причината за вашите кърпи, които въпреки всичките ви усилия не могат напълно да изсъхнат сами, особено ако живеете в по-джунглата област от юг с висока влажност. Маслината и другите бактерии се задържат, като по този начин се удря. Докато можете да ги замените често или да бъдете (дори) по-усърдни за изпирането им, двете усилия в крайна сметка са скъпи и изтощителни.

Ако усетите, че кичате на оплакванията, излъчени досега, има решения, включително комплект от турски хавлии от Дентън, текстилната компания, Нечетен птица собственост на Ceren Alkaç, който използва своето турско наследство и текстански дом като вдъхновение за нейните тъкани.

 

Кърпите на Odd Bird са направени със смес от спално бельо, памук и бамбук, така че те да излязат от влажна до суха, значително по-бърза от обикновената кърпа и поради факта, че тъканта е слабо тъкана, те няма да имат безопасно убежище за миризми. Изпирането е много по-малко трудоемко, тъй като кърпите стават по-абсорбиращи с всяко измиване и отделят част от времето за сушене, което е по-лесно за околната среда.

“Те стават по-добри само с възрастта”, казва Алкач. “Може да изглежда като излишна цена, която да платите за кърпа, но за времето, през което сте принудени да замените кърпата, ще имате този за цял живот.”

Но не се учудвайте, ако никога не го правят от кутията до вашата баня. Сплетени с таус и достъпни в различни поразителни, но фини отпечатъци, те лесно се удвояват като шал или шал по време на студено време на падане, хвърляне на дивана по време на сесия на Netflix или, ако сте щастлива душа, зимно време бягство, плажна кърпа или покривка за бански. И ако сте търсили стилен начин да останете топли във вашия климатизиран офис, добре, просто добавете в кошницата.

 

Ссылка на основную публикацию
2020