WATCH: Раната, която ще ви даде толкова повече пространство в кухнята

Ако има нещо, което Мама ни научи, това е начинът, по който да направим малко по-дълъг път. Ние сме добре запознати с изкуството да протягаме касичка, за да нахраним неочаквани гости, а ние сме експерти в изваждането на цялото помещение с само една боя за боядисване и някои мебели с ръка надолу. Ето защо ние се ритаме, че сме пътували цял този път, без да се възползваме от всеки инч от нашето кухненско пространство.

Хората в Apartment Therapy наскоро ни обучиха в един полезен урок, достоен за чистия си южен гений на майка ни, и все още се разваляме от нашия “Y’all! Как така не сме си помислили за това? “.

Отговорът на всички ваши изисквания за съхранение в кухнята е точно под носа ви (или може би ниво с него) през цялото време: Вашите кухненски шкафове. По – конкретно, страни от вашите кухненски шкафове.

Те са празно платно за всички ваши нужди от виси и рафтове, така че можете да освободите място в шкафовете си, на тезгяха и в чекмеджетата си.

Искате да увеличите пространството в кухнята си? Ето няколко интелигентни начина да трансформирате страниците на вашите кухненски шкафове в бонус за съхранение на бонбони.

1. Обърнете внимание на тенденцията на отворените стелажи.

Възползвайте се максимално от съхранението от страна на кабинета, като инсталирате няколко рафта. Подредете подправките си (не забравяйте да ги прехвърлите в съпоставими контейнери за елегантен външен вид) или да поставите любимите си сочни чаши на дисплея. Всичко за тази сутрин Джо? Създайте едно гише за кафе, като зареждате рафтовете си с всичко, за което се докосвате, когато се натъкнете в кухнята, за да вземете цялата основна чаша кофеин: K-чаши, чаши, захар – на едно място. 

2. Закачете дъски за рязане.

Кажи “толкова дълго!” На дъската за рязане – това е заглушаване на цялото пространство за броячи и добавете гвоздеите отстрани на шкафовете, за да могат да се настанят.

3. Разгледайте поставката за кърпи.

Те не са само за кърпи за чай и парцали. Закачалка за хавлии на долните шкафове е основен имот за окачване на саксии и тигани със S-кукички, докато горните шкафове са чудесни за окачване на прибори. Разменете най-скъпата багажник за кърпи за тънка бара, която е точно на правилния размер, за да държите ролки от пластмасова обвивка или алуминиево фолио.

Как е това за мислене извън кутията … … кабинета?

Ссылка на основную публикацию
2019