Нашият нов любим трябва да има свещ

 

sydneyhale.jpg
Снимката е предоставена от Inhar Chong

Преди шест години Меган Кук запалваше свещта на двата края, работеше на работа през деня и чакаше маси през нощта, без да има креативен изход. Вдъхновена от прекрасните, богати миризми на южното й възпитание и уважение към околната среда, тя започна да се забърква в дома й в Арлингтън, Вирджиния.

Работейки с естествени материали като соев восък и основни и ароматни масла, включително магнолия, розово дърво и тютюн, тя се опита да пресъздаде такива детски аромати като сладки чай и орлови нокти. Днес нейната Sydney Hale Co. произвежда линия от 17 ароматични свещи. $ 28; sydneyhaleco.com

 

 

candles.jpg
Снимка: Беки Луигарт-Стейнър

Ароматът: “Любимото ми е евкалиптът и градински чай. Хладно и малко пикантно, което дава усещане за падение през цялата година.”

Името: “Сидни и Хайл са фамилни имена, дядо ми от бащата е Джеймс Сидни, а междинното име на съпруга ми е Хале, исках нещо класическо с корени”.

Причината: “Десет процента от нашите печалби отиват за спасяване на животни, нещо, което е много важно за мен.”

Опаковката: “Нашите контейнери могат да се използват повторно като чаши от 14-унция. Когато има четвърт инч от мек (не течен) восък, издърпайте фитилите и измийте свещта в мивката”.

Основният ингредиент: “Парафинът прави чудесна свещ, но соевият восък идва от възобновяем източник и изгаря чисти.”

 

Ссылка на основную публикацию
2019