Избрахме собствения си цвят на годината – и вие ще го обичате

Слушай, Пантоне. Ентусиастите на декорирането на дома са по-малко от развълнувани с Ultra Violet като цвят на годината. Това е повече от малко доминиране в схемата на интериора. Вместо това решихме да заемем тренд на вътрешната цветност, който можем да задържим – жълт. Ето защо ние мислим, че върховете му и тук са някои лесни съвети, за да го използвате.

Извън мода е достатъчно дълго, за да се почувства отново свеж.

Отбягвайте умовете си от фънки, обличани с тоалетна френски кухни и дневни, които доминират от средата до края на деветдесетте години, преди да загубят основата си за неутралното дизайнерско движение на ранните ауета, което в крайна сметка отстъпи на днешните силни, наситени тонове. Това жълто е хилядолетно, точно както цветът трябва да бъде.

 

Тъй като е почти петък и аз, все още съм бременна … �� #timebomb #helloyellow #amyberrydesign

Пост споделена от Ейми Бери (@amylberry)

Тези, които не знаят, вече го използват

Лисановата стая и банята на Lindsey Coral Harper в нашата 2017 Idea House бяха отпуснати от любимия на персонала. Декоратор Ейми Бери (и дизайнер на “Идея Хаус 2016”) публикува този кът за закуска на нейния Instagram и хората се разпалиха. Докато Харпър използваше жълто като успокояваща сянка в спалнята, Бери го използваше, за да създаде щастливо и приветливо място (Затвори очи и огледай това пространство, украсено с Ultra Violet.) Това е жалко видение, нали?.

WATCH: Топли цветове за вътрешна боя, които обичаме

Това е лесен за работа цвят

Жълтият декор не се нуждае от много, за да бъде страхотно, особено ако се опитвате да създадете приятна атмосфера. Не го притеснявайте да я контрастирате със синята кожа или да я свалите с мръсно, промишлено сиво. Тези лоши комбинации бързо нарастват. През 2018 г., избягвайте очите, вдъхновени от училищни автобуси. Вместо това, потърсете меки ябълкови мътеници и после ги оставете сами! Оставете жълто да бъде звездата на стаята и да я спрете с топли кремави бели и леки нюанси на слама. Ако трябва да добавите определение, опитайте да се появят бронзови или дълбоки шоколадови акценти. Ако го използвате в баня или кухня, топли метални покрития като месинг или бронз изглеждат най-добре. Топките нюанси като жълто просто не изглеждат добре срещу хладни хроми и никели.

Ссылка на основную публикацию
2019