Всички времена Най-големите майка и син Сватбени танци песни

Сватбите често са едно от най-вълнуващите и запомнящи се събития в живота на младоженците, но всички знаем, че има няколко подробности, които трябва да се разгледат много преди булката и младоженеца да кажат, че “аз съм”! Сватбената церемония е красиво събитие, за да покаже любовта, която двама души имат един към друг, а когато се разхождат, е време да танцува!

Изборът на най-добрата музика за забавно и приятно приемане е важна задача. Освен да изберем очевидната първа танцова сватбена песен, винаги е приятно да си спомняте майката на младоженеца. В края на краищата, мама винаги заслужава малко любов и признание! Сватбените песни на майката-син обикновено имат сантиментални текстове и лесна за танцуване мелодия. Разбира се, изборът на песента се различава в зависимост от това дали група, солист, DJ или друг музикален изпълнител е най-подходящата за случая. Просто се уверете, че имате много тъкани удобни, ако знаете, че песента е скитник; не искаш да съсипеш сватбения си грим!

WATCH: Неща, които се случват само в южните сватби 

Избирането на най-добрата песен за изразяване на специалната връзка между майката на младоженеца и нейния младоженка е предизвикателна задача! Танцът на майка-син е момент, който майка ще помни за години напред и е важно да направим добър избор! За да започнете, създадохме списък на най-великите най-велики песни за сватба на майка и син – със сигурност ще намерите перфектната форма за вашата сватба! Направете майка щастлив, като танцувате на една досадна песен като “Ще бъдете в сърцето ми” на Фил Колинс или ще й се усмихна с “Колко сладко е, за да бъдеш обичано от теб” от Джеймс Тейлър! Винаги е добра идея да получите одобрението на Мама, когато избирате песен. В крайна сметка, целта е да се уверите, че мелодията е перфектното представяне на вашата любяща мама!

“Какво чудесен свят” – Луи Армстронг

“Моето желание” – Rascal Flatts

“Обича ме като скала” – Пол Саймън

“Обикновеният човек” – Lynyrd Skynyrd

“В живота ми” – “Бийтълс”

“Мога ли да те горя” – Тейлър Хикс

“Завинаги” – Боб Дилън

“Първата дама в живота ми” – Пол Тод

“Песен за моя син” – Мики Виерек

“Надявам се да танцуваш” – Лий Ан Умак

“Ангели” – Ранди Травис

“Защото ме обичаше” – Селин Дион

“Моето дете” – Карол Кинг

“You Raise Me Up” – Джош Гробан

“Не мърдай” – Кени Чесни

“Казах ви напоследък” – Род Стюарт

“Stand By Me” – Бен Е. Кинг

“Вятър под крилете ми” – Бет Мидлър

“Дни като това” – Ван Морисън

“Това е, което направи Мамас” – Джейсън Матюс

“Ти си слънцето на живота ми” – Стиви Уондър

“Ще бъдеш в сърцето ми” – Фил Колинс

“Песен за мама” – Boyz II Men

“Колко е сладко (да те обичам)” – Джеймс Тейлър

“Завинаги” – Род Стюарт

“Тогава те правят” – Трейс Адкинс

“Той получава това от мен” – Reba McEntire

 

Contents

Ссылка на основную публикацию
2020