Според Pinterest, това са най-добрите сватбени тенденции за 2017 година

Оставете я в най-големия онлайн източник за сватбено вдъхновение, за да ни покажете какво да гледаме тази година. Неотдавна нашите приятели на сайта за визуална маркиране разкриха най-големите нови тенденции, които булки и дори търсените от тях единични дами, както и това, което потребителите споделят и спасяват в своите съвети. Ако сте в процес на планиране на сватбата си, търсенето през безкраен свитък на торти, рокли, декорации и храна, може да бъде доста поразителен. За щастие, Pinterest е дошъл на спасяването, като го стеснява до върха щифтове, които ще ви помогнат да направят попрънкане на церемонията и да се открояват на вашия голям ден.

1. Тако Бар

Вместо да разполагате с персонал за изчакване да служите на гостите, очевидно някои булки, които се случват, са сърдити да изоставят традицията с бара, създаден от ваша собствена тако. Това е уникален начин да се забавлявате и да се забавлявате с репетиционната вечеря или сватбата си. Търсенията за тако сватби са нараснали с 132%.

2. Полирана коса

Изчезнали са дните на неспокойни updos и голяма коса. Тези дни, булките предпочитат проста, лъскава коса, която се отдръпва от лицето, за да образува хубав, чист космат. Тук, най-добрите продукти за коса, които предпазват косата ви от влажност и опипват полетите. Защото всички знаем колко горещи външни сватби могат да стигнат на юг.

3. Официалните рокли на рамото

Тази модна тенденция се оживява през последната година, както в обичайното облекло, така и в сватбените рокли. Пинтерест видя 158% увеличение на търсенето, така че е безопасно да се каже, че тази тенденция е главата и раменете над останалите.

4. Домакинката с мостчето

О, вашият коктейл за прием е на път да стане много по-интересен. Двойките се стремят към по-надолу земя за пиене на храни и напитки, като вкусни плъзгачи, поднесени със снимки на бира.

5. DIY Drink станция

Говорейки за напитки, кажете сбогом на скъпи бармани и оставете гостите си да сервират персонализирани напитки от бирария.

капене Wedding Cake
Снимка: The Lane / Pinterest

6. Сватбени торти с капки

Нека ядат торта – стига да не е гола! Голите торти са толкова миналата година, докато течностите от капките се покачват (437 процента, за да бъдат точни). За една сватбена рокля на юг, селски сладкиши, като тези на снимката по-горе, са само черешката върху … добре, знаеш останалите. Колко е сладко!

7. Планирайте романтична мини-луна

Извикване на всички уморени булки: Отнема много работа и пари, за да планирате сватбата си, да не говорим, че това е доста стресиращо. За тези двойки, които трябва да отложат разходите за удължена ваканция за меден месец, местни мини-луни са там, където е. Хем в колата за уикенд бягство, или погледнете към сайтове като TripAdvisor да резервирате съкратено пътуване или дестинация пакет.

8. По-малко е повече

Не само булките избират по-малко хора, които да имат в булчинската си партия (като някои от тях предпочитат да няма шаферки), но също така избират по-ежедневни рокли, които да носят отново и отново, вместо фантазия, изтънчени рокли. И най-голямата сватбена тенденция за пролет-лято? Да, предположихте – цветни отпечатъци.

9. Запознайте се с новото розово

Blush и bashful имаше миг, но въз основа на търсения, цветът на сватбата на момента е прашна роза.

Бихте могли също да се интересувате от:

10. Булките кой брънч

Дневните сватби са далеч по-евтини от вечерната церемония, затова не е шок, че двойките съчетават брака си с бренди. Новоприетата тенденция е с 35% повече в търсенето и е доста лесно да се отдръпне. Три думи: плъзгачи за вафлички.

Ссылка на основную публикацию
2020