Мама казва, че може да се регистрирате погрешно

Влизаме в първокласен сватбен сезон на юг и това означава, че много булки са заети с регистрация. Мама е купила повече от своя дял от сватбените подаръци, след като е изучавала регистрите, които понякога я оставят да разклаща главата си и да прави умствено “да благослови сърцето си” за бъдещата булка. И все пак, мама е симпатична, защото не е била роден знаейки абсолютно всичко. Не, тя се научи, като върши нещата си, прави грешки и в крайна сметка развива смисъл, за да слуша тя мама. Така че, нека да спасим всички болки и да намалим цената на кафеварката от $ 500 на прохода. (Никой няма да ви купи това, а вие нямате нужда от него толкова, колкото имате нужда от бавна готварска печка, микровълнова печка и тостер от 4 парчета.)

Поставяме няколко идеи за сватбен регистър под микроскопа на мама, за да видим какво може да му каже. Дръж се на кубчета за яйца. Мама е на път да издържи.

Фин порцелан

– Е, ние сте цивилизовани, нали? “, казва Мама.” Знам, че това ново поколение е по-небрежно от моето, но все пак. Откъде знаеш какъв ще бъде твоят забавен стил, когато си на 40 години и вече не живееш под наем? Аз обаче ще призная това. Не се нуждаете от всички тези скъпи части за сервиране, защото кой от нас иска цяла маса, която изглежда съвпадаща с мача? Ако приемем, че следвате моя съвет (и мисля, че е най-добре да го направите), регистрирайте се за достатъчно места, така че да не е необходимо да демонтирате дисплея на корпуса на Китай, за да служите на гостите. Или се регистрирайте за достатъчно място, за да напълнете дисплея си и след това просто регистрирайте за допълнителни табели, ако това е всичко, което мислите, че ще използвате. “

Тако притежатели, Тостери за горещо куче, омекотители за масло и други странни приспособления

“Не, не, не, всички тези глупости заемат ценно кухненско пространство, никога няма да го използвате и определено нямате нужда от него (наистина искам да кажа, че не можете да държите собствената си тако, да благословите сърцето си? ) Въпреки това, аз изцяло подкрепям салатата.

А $ 700, 10-Piece Комплект съдове за готвене

“Небе, не! След като се научите да пътувате в кухнята, ще откриете, че не купувате много от всичко в комплектите.” Един приятел ми даде 12-инчов чугунен тиган, който използвам през цялото време. Така че аз бях отвлечена и купих огромна, достатъчно голяма, за да изпържим две пилета и една малка малка, понеже беше скъпоценна, никога не използвах никоя от тях, малката не е добра за нищо и едната е голяма тежки за повдигане и прекалено трудно за почистване.Необходимо е да имате няколко тигани с добро качество – малки, средни и големи, както и добра холандска фурна.Аз бях излязъл на “Ле Крузет”, защото ще ме преживее и момиче. Също така имам лек, евтин и няколко скулптури – най-вече в диапазона от 10 до 12 инча. “

Ножове блокове

“Отново не съм много за сетове”, казва Мама. “Не ми харесаха пържолните ножове, които дойдоха с ножа ми, така че в крайна сметка купувах различен стил – а в този блок има и други ножове, които аз никога използвате. Ще отидат в следващата продажба на двора. Нуждаете се от добър нож на готвача, парченце и дълъг нож. И нещо, което може да направи кратка работа за пилинг домати – заради това имам остър малък нож. И, разбира се, се нуждаете от добри ножове за пържоли, за разлика от онези, с които бях останала известно време. Сега самият блок е наистина удобен за бърз достъп, но можете да се регистрирате за празен и да го запълнете, както ви харесва. “

Хотелска спално бельо за 10 места

“Желязо само едно от тези неща и тогава ще поговорим”, казва The Boss. “Има всички видове бръчки, устойчиви на маса, там, неща, които изглеждат прекрасно и елегантно на вашата маса.Не се регистрирайте за поне някои от тях.Когато разбивам бялото спално бельо, аз просто се подаде на почистване сметката за химическо чистене, защото няма начин да гладам една покривка, толкова голяма, колкото футболно игрище.

Много декоративни дозатори и тъканни кутии за Вашата баня

“Кърпи и чаршафи, хавлиени кърпи и хавлии”, казва Мама. “Регистрирайте се за добро качество и много от това.Ще ще премине през спално бельо и хавлиени кърпи по-бързо от всичко останало в регистъра си.По време, когато новото износване на вашия декоративен сапун дозатор, то просто ще бъде влошаване за почистване и зареждане. “

Инструменти за печене

“Всичко зависи,” казва тя, която знае всичко. “Обичате ли да печете сладкиши, пайове и бисквитки, или предимно използвате фурната си за сладкиши и бонбони?” Всеки опитен готвач оценява качеството и производителността на смесителката за кухненска посуда. добър батерен миксер.Изберете регистрация за качествени тигани в различни размери (попитайте Вашата майка какво се използва), лист за бисквитки, валци, блюдо за пресяване и инструменти за измерване.Качеството на готвачите често ще използва 9X13 Pyrex тави за хлебчета и и това е добра идея да има по-голяма за тълпите и след това този малък квадрат един – какво е това, 9X9? Също така, вие никога няма да съжалявате притежаването на красива фурна до маса bakeware в хубави цветове и модели. Почти забравих, регистрирай се за превозвачи на касетъчни кораби, за да превозваш покритите си ястия на блуждаещи и църковни социалисти.

Размишляващи мисли, мамо?

“Помолете стюардите си за душ, ако във всички покани се включат лични и учтиви молби за всеки гост да споделят рецептата с вас”, препоръчва тя. “Ще съберете идеи от някои от най-добрите готвачи в родния си град и дори да не ги направите, ще се радвате да видите всички ръчно написани карти от приятели и семейство”.

Сега, след като сте регистрирали своя регистър, проверете какво ще видите само на южна сватба:

Южна булка ще монограм косачката си, ако може да разбере как да го издърпа. И няма такова нещо като прекалено много загадки.

Ссылка на основную публикацию
2019