Оставянето на хотел Heartbreak: Новото имущество на Елвис разкри

 

10593410_1537427509818972_576839123_n.jpg
Хотел Heartbreak Pool / Снимка от Louise P. Crawford (@LouiseCrawford)

През лятото завърших колеж, опакох всичките си вещи и излязох от Колумбия, Южна Каролина, до Мемфис, Тенеси, до хотел Heartbreak, по пътя да започна остатъка от живота си.

Това е истинско място, нали знаеш. Или поне ще е за малко по-дълго. Построен през 1985 г., хотел Elvis Presley Heartbreak (официално име) ще бъде съборен, за да направи място за новата къща за гости в Graceland. За някои фенове, като мен, това беше един горчив миг, когато през тази седмица Прискила помогна да се разпадне в новия хотел, планиран да се отвори през 2015 г..

Днес отбелязва 37-годишнината от минаването на краля и края на Елвис седмица, по време на която фенове от цял ​​свят правят поклонничеството, за да отпразнуват живота си. Студиото, което ще бъде отворено през лятото на 2015 година, ще замени хотел Heartbreak.

Любими от феновете, хотел Heartbreak показва възрастта си малко. “За да останем съвременни, трябва да подобрим, трябва да направим нещата по-добри или да бъдем архаични.” Елвис никога не е бил архаичен, бил съвременник, бил съвременен, той обичаше нервни неща, така че ще продължим да се случваме. “

Миг за признание за очарованието на Heartbreak, със своя сърцевиден басейн и специални тематични суити, като “Горещата любов” (мислите: много червено) и “Злато и платина” (златни мебели!). Имайте предвид, че като последна колежа отпреди тези години, останах в редовна стая, но момиче не можеше да мечтае за подобрение?

Доколкото много фенове като мен празнуват носталгията на хотел Heartbreak, Guest House at Graceland е добро нещо. Той е модерен. Това е част от проект за подобрение от 43 милиона долара за булевард “Елвис Пресли”. Това ще доведе до нови работни места и, надяваме се, ще продължи да се съживява в района.

Проектът от 70 млн. Долара ще включва елементи от Graceland, с по-модерен курортен усет, проектиран от фирмата за архитектура Memphis Hnedak Bobo Group. Облицовката показва имот, който съчетава интериор на Вегас със стил на Мемфис – помислете повече по модела на хотел “Космополитън” през 2014 г. срещу началото на седемдесетте години “Интернешънъл Хилтън” (където изпълняваше).

“Когато имението стана домът на Грейсланд на Елвис Пресли, той пое личния и отличителен вкус във всички аспекти на дизайна”, казва Арон Рамадж, AIA, водещ интериор архитект / дизайнер по проекта. “Ние се запитахме:” Какъв ще бъде този стил днес? ” Тогава базирахме нашите интериорни концепции на тези важни знаци. “Сред функции: таван в лобито, вдъхновен от шапките на Елвис, отпечатъци от Jungle Room-esque и спортен бар, който поставя модерно въртене в ярко оцветената билярдна зала на Graceland.

Също така част от имота: театър с 500 места за представления на живо и два ресторанта. (Нетърпеливи да видят какво ще се случи в тези менюта.)

Вчера един колега ме попита дали мисля, че Елвис ще издържи, ако федерът бъде предаден на Милениалците и поколението след това. Почти съм сигурен в това. Те ще обиколят Грейсленд и ще слушат историите на Джон Стамос, разказвани за iPad (също през лятото). Те ще се самоубият на портите и ще постнат на Instagram. И ще вършат нещата, които никога няма да се променят, като да стоят в стаята на Грейсланд Трофей, заобиколен от златни записи и гащеризони. Те ще помислят за влиянието на едно момче от Тенеси и как той промени музиката, както я познаваме.

Някои неща никога не излизат от стил.

 

lobby.jpg
Лоби на Къща за гости в Graceland / Hnedak Bobo Group

 

 

 

 

 

 

Ссылка на основную публикацию
2019