Кентъки

А Таблицата за шейкър се обажда на моето име. Също така е здравата морска трева изпражнения, които ще изглеждат перфектно в моята фамилна стая. С въздишка на съжаление се отвръщам от масата (950 долара), но мислено добавям табуретка ($ 75) в моя списък с желания.

Проучвам галерията “Лог Хаус Крафт”, управлявана от колеж “Береа” и изпълнена със студентски стоки. Това е само едно от многото места за пазаруване в града, който нарича себе си народно изкуство и занаяти столица на Кентъки.

Моето пътешествие през Береа започва в района на Стария град в L & N Railroad Depot-turned-Welcome Center, където ме посрещат Тъкс, градската котка. Тя живее в Центъра за посрещане, но прави обиколки на близките бизнеси.

Това е лесна разходка из Стария град, с много магазини за разглеждане. Бижутата в галерията на Dragonfly са съблазнителни, както и прилепите в семейното дърво. В Honeysuckle Vine II, има хубава селекция от биберо-грънчарство, както и художникът Джими Джаксън създава ръчно изработени стъклени мъниста. Обяд ме намира надолу по улицата в Hogg Heaven Cafe, опитвайки се да реши между бургера и изтегленото свинско барбекю.

Оставяйки района на Стария град, спирам до Студио и галерия “Мичъл Тол” на улица “Кестен”. Галерията съдържа оригиналните творби и отпечатъци на художника, които изобразяват такива изображения като къщи от глупаци и брадат старци.

След това пътувам до Churchill Weavers, която произвежда ръчно изработени парчета от 1922 година насам. Скъпоценните шалове (от $ 80) и меките хвърляния (от $ 104) ме наричат ​​като магнит. За щастие намирам изгодната стая, пълна с рафтове от дисконтирани неравномерности. 

Това е колеж квартал, обаче, че ме закача на Берия. Влизам в хотел Boone Tavern и се насочвам директно към магазина за подаръци на хотела, който има добър избор от статии, направени от студентите в Berea College. После тръгнах да изследвам други магазини наблизо.

Галерия “Апалачийска огън” е мечта на любовника на занаятите, с юргани, керамика, дърворезби и бижута. Галерията на Pamela Corley Upstairs се отличава с колекция от оригинални картини и фотография. В Уорън А. Май, Woodworker, намирам, че клиентите, слушащи съименника на магазина, играят един от красиво изработените му венци.

Галерията за занаятчийски къщи се намира на триъгълник земя близо до площад Колеж. След като вляза, се регистрирам за турне. Гледането на студентите, създаващи занаятите, вероятно ще затрудни само това да реши какво да вземе вкъщи. Наистина трябва да имам този морски тревни изпражнения все пак.

Тази статия е от август 2003 г. издание на Южен живот. Тъй като цените, датите и други специфични условия подлежат на промяна, моля, проверете цялата информация, за да се уверите, че тя все още е актуална, преди да направите плановете си за пътуване.

Ссылка на основную публикацию
2019