Бихте желали да сте тук: Keeneland и Джорджтаун

Всяка пролет, ентусиастите на конни надбягвания се отправят към Keeneland, историческа конна следа точно до Лексингтън, КИ, за да се затоплят с първите състезания на сезона. Мнозина избират да отседнат в близкия Джорджтаун, на 20 минути път с кола на север от пистата, за да се хранят в ресторантите на малкия град и да разгледат художествените галерии. Планирайте пътуването си сега и очаквайте с нетърпение утрешния уикенд в началото на април.

Сутрин в Джорджтаун
Преди да се отправите към състезанията, започнете с кафе и багел в Boutique and Key Café Boutique. Разположена в бивша банка, в кафенето се предлагат и местни музиканти и се продава свободно изкуство и занаяти. Разходете се със закуска с екскурзовод на центъра (брошури се намират почти навсякъде) и се насладете на вековни, грижливо запазени сгради и домове – около 300 от които са в Националния регистър на историческите места.

Ден в Keeneland  
Пролетта се срещне състезания в Keeneland (сряда-неделя, 8-29 април, общо $ 5 допускане) са сред първите стъпки, които някои коне поемат на пътя си към победителите в Кентъки Derby-26 Derby. Историческият хиподрум чества своята 75-годишнина тази година. Ако не изгаряте в Джорджтаун, пристигнете рано (около 7 часа сутринта), за да се насладите на закуска в южен стил в ежедневната трапезария и да наблюдавате конете и жокеите. Други чакат да се отворят порти в 11 часа сутринта и да започнат да избират своите победители за първото състезание в 1:15 часа.

Вечеря в Джорджтаун
Върнете се в Джорджтаун, за да се отпуснете в Галвин, просторна дупка за напояване, която предлага най-добрата селекция от бира в града, както и сандвичи Philly cheesesteak и muffulettas в Ню Орлиънс. Ако искате нещо малко по-умерено, удряйте Родни на Бродуей, само на няколко пресечки. Отворена миналата година, ресторантът вече се разпръсква с приказките на главния готвач Rodney Vachel Jones, като например резервоарите Woodford Reserve и морските миди. Перфектно изсечените черупкови морски дарове са монтирани на върха на тост точки и са омекотени с деликатен редуциран бубър-крем от Woodford Reserve.

Къде да остана
Хотел Magnolia Inn, исторически дом, предлагащ нощувка и закуска, се намира в непосредствена близост до ресторанти, магазини и галерии в центъра на града. Построен на три етапа, който започва през 1790 година, къщата се състои от три просторни стаи и прилежаща къща за гости. Гостите попиват в старинни легла, релаксират се на позлатени маси и се събират в буйна, спокойна двора.

Какво да правим в Джорджтаун
Разположена в 130-годишна сграда, която някога е служила като канцелария на кантората на окръг Скот, изкуството и културния център на окръг Скот, който сега служи като център за приветствия и включва ротационни експонати от творби на местни художници. В близост, Art on Main, кооперация за художници, продава елегантна керамика, бижута, стъклария, картини, фотография и още.

На юг от Джорджтаун конна парк в Кентъки предлага целогодишно изложение на живи коне и експонати за артистични коне. Четири километра западно от парка, старите приятели, просторна ферма, която се занимава с спасяването на пенсионирани плъхове, е дом на 21 от елегантните същества.

 

Ссылка на основную публикацию
2019