2014 Най-нови ресторанти: # 3 Кухнята 404

Стрелецът се изправя срещу легендарния блутут, преследващ станция Inn, този контейнер, превърнал се в ресторант в Гулча, представлява новото лице на Нешвил: Той избутва срещу традицията, без да се забърква. 

Главният готвач Matt Bolus смесва класическата техника и южната чувствителност, за да разшири аромати, които вече обичате. Нарича го свеж и безпроблемен, но там има някаква скрита скромност. От маси, изработени от пода на кутията за доставка до свещите от говеждо лой на тези маси, всичко за тази индустриално-шиково 42-местенце съчетава функционалност, новост и малко “Аз съм с групата, но аз не съм рок звезда “.

За доматите си Galette, Matt обвива lemony ricotta в печена царевично брашно и купчини на наследствени домати. Тя се чете като обрат на доматения пай, но без никакво предусилване.

Така стоят нещата. Заека и кнедли се появяват като захарен заек с увиснали коприва над възглавница gnudi. Репичките плуват в гореща вана със запазено лимонче. Подобно на Нашвил тези дни, всичко е познато, но ново.

СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ
резервации: Препоръчано. COST: Приложения, $ 9 – $ 16; Мрежа, $ 24 – $ 29. АДРЕС: 404 12th Avenue South; the404nashville.com/kitchen

Ссылка на основную публикацию
2019