Брилянтният трик до най-красивите великденски яйца

Искате ли да излезете извън кутийката за декорация на яйце в този великденски сезон? Не е изненадващо тук, но ние планирахме Великденските занаяти от месеци и не можем да чакаме да боядисваме, да се въртим и да украсяваме пътя си за примамливи яйца от Великден тази година. Тези синьо-бели петна и тези яйца, боядисани с Kool-Aid, вече са в нашите планове за направата на саксии – но това не е всичко. Благодарение на Деня на жената и Delish, открихме и блестяща нова техника за боядисване на яйца с прекрасен мраморен покрив. Най-доброто от всичко е, че този метод включва съставка като неочаквана, с която е забавно да се работи.

Ден на жената и Delish споделят този фантастично забавен трик за боядисване на великденски яйца и просто не можем да чакаме да го опитаме тази година. Това е как да за Cool Whip Великден яйца, които не биха могли да бъдат по-лесни за направа в кухнята си този сезон. Всичко, от което се нуждаете за този начин на боядисване – а вие вероятно вече имате всичко на ръка – са твърдо сварени яйца, бял оцет, вашият избор на бичово оцветяване и оцветяване на храни.

Защо се набихте? Как работи? Бурното покритие действа като средство за боядисване, което мрамор използвате клечка за зъби, и в който се ровите и покрийте яйцата. Оцетът също така помага на багрилото да се прехвърля и да се накисва в яйцата. Ефектът е прекрасен, заглушен, мраморен ефект, който ще изглежда толкова красив, събран в кошници от Великден и скрит в високи зелени треви, този празник.

Можете да намерите пълната рецепта и видеоклипа “как да” в “Делиш” или “Ден на жената”.

Гледайте: Естествено оцветени великденски яйца

Ще изпробвате тази забавна техника за размазване на сметана с вашите яйца за Великден тази година? Осведоми ни!

Ссылка на основную публикацию
2019