3 начина да покриете залите с коледни декорации

Искрен орнаменти

Днешните нови коледни орнаменти нямат блясък от ретро стъкло орнаменти. Въпреки че са крехки, те имат блясък, който може да стане звезда на вашето дърво. Ако не искате да рискувате да ги поставите на дървото си, организирайте групировки от тях в големи стъклени чаши за маси или във високи урагани за мантела. Можете също така да ги вложите в основни венци и гирлянди за допълнително празнично докосване. Ако търсите да започнете реколта колекция коледна украса, започнете с просто търсене на иБей за “коледно украшение lot.” 

Топлинно дърво

Те могат да изглеждат малко кич, но един дом, който търси ангел или звезда, е просто нещо, което да върви на върха на перфектното за семейството коледно дърво. Ако имате по-модерен стил, след това потърсете иглички “пиявици”, за да короните на дървото, които изглеждат като заимствани от комплекта Луди хора.

лешникотрошачка

Има изпитаното и истинско събрание на гафьорите на камината, но за нещо малко извън кутията – помислете дали да използвате козунаците си като коледни орнаменти тази година. Не се притеснявайте; няма да се налага да ги навредите с кука. Просто ги свържете с клона на дървото с рибарски въже. Voila!

Ссылка на основную публикацию
2019