WATCH: При преместването на Хюстънската реч Лаура Буш споделя какво е научила за живота на Барбара Буш

В сряда бившата първа дама Лора Буш беше на разположение, за да отпразнува откриването на новия център за здраве и природа на болница Методист в Хюстън.

В първите си забележки в Хюстън след погребението на Барбара Буш Лаура сподели колко силно се е раздвижила с нея и бившия президент Джордж У. Буш чрез изявяването на привързаност към хюстънците след смъртта на майка си, особено в деня на нейното погребение.

“Отидохме до колежната станция по пътищата, облицовани от Тексанс, които щяха да се преместят, да спрат и да сложат каубойските си шапки върху сърцето си”, спомня си тя. “Беше наистина удовлетворително да видим колко уважение Тексани са имали за нея.”

Бившата първа дама добави колко много тя и съпругът й научиха за застаряването, просто като гледаха Барбара и Джордж Ср.

“В Мейн Бар ходеше всеки ден на кучетата си на плажа, а след това преди няколко лета започна да ходи с разходка, а после миналото лято не можеше да ходи на плажа, затова тя диво закара количката си за голф “Уокърс Пойнт”, с малки кучета, които тичат зад нея за упражнения – каза Лора. – И двамата с Джордж научихме, че всичко, което знаем, имаме, е сега, за да се възползваш от твоя живот сега и да ходиш на плажа всяка възможност да получиш.

Лаура добави, че Джордж Ср., Който остава в болница, докато се възстановява от инфекция, се “прави добре и в добро настроение”.

Ссылка на основную публикацию
2020