WATCH: Какво наистина ще стане член на Grand Ole Opry?

Най-известната сцена на Нашвил, а може би и кънтри музиката, отдавна е Grand Ole Opry. Историческото предаване на живо на живо започва през 20-те години на миналия век и брои членовете от Patsy Cline и Don Williams до Carrie Underwood и Darius Rucker в своите редици.

Но какво точно прави, за да стане член на най-ексклузивния клуб на страната на музиката? Противно на това, което може да си помислите, няма продадени записи или квота за броя на хитовете, необходими за присъединяване към уважаваната фока на Opry. “Няма магическа формула, никакъв таен код, който да дава достъп до една от най-желаните покани за музика. Решението за увеличаване на рекордите на Opry е и винаги е било направено изключително от управлението на шоуто”, се казва в изявление уебсайта на Opry. Разбира се, Opry разглежда “всички стандарти за успех в кънтри музиката”, като радиопредавания, турнета и награди, но те също така търсят онези, които някога са неуловими е не качества.

“Но Opry не просто издава покани за най-големите звезди с най-много хитове.” Опирай мениджмънта “търси музикален и генерален баланс, а членството в Opry изисква страст към феновете на страната, връзка с историята на музиката. изисква ангажираност – дори готовност да направи значителни жертви, за да подкрепи този ангажимент “, се казва в изявлението.

Въпреки че няма специални правила, които изискват от изпълнителите да изпълняват определен брой пъти, за да печелят членство, след като сте придобили членство, няма гаранция, че ще бъде за цял живот. Ханк Уилямс, например, изведнъж е получил опитите си за членство, отнети от ръководството поради проблема си с пиенето и това е не-шоу в планираните изпълнения. За повече информация за всичко, което искахте да научите, за да станете член на Grand Ole Opry, прочетете задълбочения анализ на обувката тук.

Така че мениджмънтът, ние завъртяхме три милиона долара ни за Dolly Parton и се захванахме с много концерти за концерти в провинциалните континенти … ще помислите за нашето гласуване за членство?

Ссылка на основную публикацию
2020