След публична атака, домакините връщат нови, подобрени Suzy Q’s

Говорихте и Хостеса слушаше.

След като решението на марката да издърпа Сузи Q от рафтове доведе до сериозни реакции, Hostess съобщи, че любимите на дявола хранителни кейкове се връщат, по-добри (и по-големи) от всякога!

Поклонници ще се радват, че новите Suzy Q’s по-близо приличат на оригиналната версия на лека закуска през 1961 г. както във вкуса, така и в дизайна. Оригиналната фигура на тортата е обратно, а сега има 50% повече крем и 50% повече шоколадова торта, равняваща се на 100% повече близане на пръсти.

Гледайте: Торта на Рийз

“Феновете на Suzy Q са сред нашите най-страстни потребители и те са говорили силно и ясно”, казва Бърк Рейн, главен маркетинг директор на Hostess Brands. “Чухме отзивите им за социалните медии и чрез нашата група по въпросите на потребителите и отговорихме с още по-добра закуска, която е в съответствие с очакванията им. Нашата отдаденост към изнасянето на качествен продукт – както и реагирането на нашите потребители – е от първостепенно значение. “

Превод: ние го направихме!

 

Suzy Q’s се пекат на американски език и сега се предлагат в 6-броя multipacks и единични сервират близнаци в търговците на дребно в национален мащаб.

Ссылка на основную публикацию
2019