Shrunken пуловер? Този трик може да спаси деня

Не забравяйте, че времето на любимия ви пуловер излезе от сушилката, подходяща за Paddington Bear? Помнете ли, че сте оставили това немислимо, свиващо се торпедо да разруши новото ви любимо облекло? Уви, има надежда.

Както съобщава “Държава живот”, добре е да поемете дълъг, дълбок вдишване и забавяне, успокояващо издишване, докато първо преценявате щетите. След това изпълнете тези стъпки, за да помогнете за съживяването на пуловерите, памучните тийзи и дори дънките от страната на средните школи.

Започнете, като напълните мивката с хладка вода и шампоан за бебешки шампоан или равно количество балсам за коса. След това нека вашият пуловер да се накисва в сместа около 10 минути, преди да източите водата и леко да изстискате излишната вода от дрехите си.

Как да се чисти и грижи за вълна пуловер

След това поставете дрехата върху кърпа на равна повърхност. Завъртете кърпата около дрехите, за да поемете повече вода. В този момент вашите дрехи или пуловери трябва да са влажни, но без да се намокрят. Накрая поставете пуловер или друг предмет върху чиста, суха кърпа (отново върху равна повърхност) и внимателно разтегнете дрехата, докато тя все още е влажна. Оставете го да остане на равна повърхност, докато напълно изсъхне.

Забележка: Ако опитате това с вълнен пуловер, може да искате да увеличите количеството шампоан или балсам, който използвате. Ако опитате това с пуловер, който ви се появи девет сезона, може да искате да опитате универсалния магазин. 😉

Можете да разгледате видеоклип от Howcast на целия процес тук.

Ссылка на основную публикацию
2019