Когато принц Уилям знаеше Кейт Мидълтън беше “единственият”

Тъй като светът продължава да се наслаждава на грохота на принца Хари и на сватбата на Меган Маркел, сега изглежда подходящо време да се преосмисли още една приказка за принц, който се влюби в красив обикновен.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха женени преди седем години, в телевизионен спектакъл, който изстреля хиляда сватбени рокли с дълги ръкави. Но тяхната любовна история започна много преди да накарат сърцата да спрат в Уестминстърското абатство. Макар че повечето смятат, че Мидълтън и Уилс се срещат като студенти в университета “Сейнт Андрюс” през 2001 г., те всъщност са били въведени от приятели, докато са били още в гимназията. издихание! Говори се, че след срещата си с Уилям Мидълтън реши да не посещава университета в Единбург, както планираше, и вместо това взе една година. По-късно тя се записала в “Св. Андрюс” по същото време, в което познаваше принц Уилям. Съвпадение? Това зависи от вас да решите.

Независимо от намеренията си, Мидълтън и принц Уилям се озовават в една и съща сграда за пребиваване и споделят график за класа в Сейнт Андрюс. Те скоро станаха близки приятели, въпреки че според съобщенията им отне известно време, за да се превърнат нещата между тях романтични. Всъщност и двамата се срещаха с други хора, преди да се предадат на съдбата.

Оттам, тяхната история е позната от младата любов. Те станаха обществени с отношенията си през 2005 г., след като бяха забелязани заедно на ски пътуване и решиха да го нарекат да се откажат за няколко кратки месеца през 2007 г. Те в края на краищата бяха много млади и кралският прожектор може да бъде очевиден.

Но до лятото на 2010 г. те живеели заедно в селска къща в Уелс, а до ноември те били ангажирани.

WATCH: Спрете какво правите и гледайте как Кейт Мидълтън танцува с Падингтън Беър

Така че, след почти десетилетие, кога Уилям знаеше, че е намерил своята кралица? По време на официалното интервю на двойката с Боби Том Брейди принцът предложи освежаващо честен отговор.

“Когато за пръв път се срещнах с Кейт, знаех, че има нещо много специално за нея и тогава знаех, че има нещо, което може би исках да проуча там, но ние се оказахме приятели за известно време и това беше добра основа. години знаех, че нещата стават по-добри и по-добри “, спомня си Уилям.

Осем години и три деца по-късно и нещо ни казва, че не е се променило много за принц Уилям и за любимата му съпруга. В крайна сметка, тяхната е трудно спечелена любов, изградена върху солидна основа.

припадам.

Ссылка на основную публикацию
2019