Facebook обича този метод на Мама Грузия за преподаването на нейния “оправомощен” Син урок

Когато Грузия майка Сиера Бретан Форни забеляза, че 13-годишният й син играе право, тя се готви да му даде урок. Тя никога не очакваше, че ще създаде интернет усещане по пътя.

Започва, когато Форни публикува снимка на тийнейджърския си син, който плъзга дрехи през местен магазин на добра воля във Facebook, придружен от дълъг надпис, обясняващ решението за родителски грижи в момента.

– Така че напоследък 13-годишният ми син е действал малко … право. Действайки така, сякаш е твърде добър, за да пазарува в “Уол-Март” или да прави бързи коментари за деца в училище, които пазаруват по добра воля и доста други неща “, пише Фони. – Аз не търпям това.

Затова Форни го заведе в Goodwill и го накара да използва собствените си 20 долара, за да похарчи за дрехи, за да носи цялата седмица в училище. – Каквото и да е намерил, това би трябвало да носи. Искам да науча моите деца, че парите не са всичко и ако трябва да унищожите други хора заради мястото, където пазаруват, тогава и вие ще пазарувате там “, пише тя.

Не беше щастлив и дори проля няколко сълзи, но Форни не се отдръпна. И с повече от 260 000 акции и 700 000 плюсове харесва, е ясно, че нейните колеги потребители на Facebook са съгласни с тактиката си.

Така че напоследък моят 13-годишен син е действал малко … озаглавен. Действаше, сякаш е прекалено добър да пазарува в Уол-Март или…

Публикувано от Cierra Brittany Forney в неделя, 25 март 2018 г.

В отделна публикация във Facebook във вторник Форни каза, че не може да повярва на отговора, получен от снимката.

“Не съм го направил, за да го накажа”, пише тя. “Това не е било да му покаже, че Goodwill не е добро място за пазаруване. Направих това, за да го науча, че парите и имената на марките не променят кои сме ние като хора.

Гледайте мама За председател:

Най-важното е, че Форни казва, че е постигнала целта си.

“Всичко, което има значение, е, че синът ми е напълно 100% оправдан с това, което се случи”, заключи тя. “Синът ми е научил ценно урок от това И синът ми е рок” си копче риза, той купи от Goodwill с PRIDE днес! “

Ссылка на основную публикацию
2019