Ето защо винаги трябва да вземете снимка на вашата печка, преди да започнете ваканция

Ваканциите са предназначени да бъдат отпускащи, но понякога това не работи по този начин. За много хора, в момент, в който умът им най-накрая е изчезнал от ежедневните разсеяния на работата, училището и семейството, глупавите им мозъци се опитват да запълнят празнотата, като се притесняват, че са напуснали печката.

Според Lifehacker има лесен начин да се разреши въпросът дали сте оставили фурната или не – докато излизате от къщата, влезте в кухнята и хванете снимка на фурната на телефона си. По този начин, всеки път, когато мозъкът ви реши да прекъсне следобедната сиеста с паническа мисъл за състоянието на вашите горелки, можете да усетите спокойствието си като просто обърнете към снимката на вашата печка, гледайки да видите, че да, всички горелки и фурната беше оставена на изключено място и след това се надявахме да се върнеш в дрямката си.

Този малък трик не е само за фурни. Залепете снимка на климатика, камината, заключването на задната врата, гаража, прозорците на горния етаж или всичко, което може да ви накара да се събудите в безполезна паника в средата на нощта. След като имате фотографски доказателства, че сте оставили всичко на правилното място, се надявайте, че можете да се върнете, за да се наслаждавате на ваканцията си.

Ссылка на основную публикацию
2019