Ерин Напиър обича семейния живот като нова мама:

След като Ерин и Бен Напиер посрещнаха дъщеря си Хелън по-рано тази зима, животът беше вихрушка от дистанция на дивана, насърчавайки последния сезон на HGTV’s Роден град, по-спокойни и групови излети в “Уофъл Хаус” като ново семейство.

Но с два месеца под колана си като нови родители изглежда, че двойката сега се приспособява към трио. “Животът започва да се чувства нормално отново след 8 седмици и аз признавам предблъсканите ни сега, когато ние всички спим повече през нощта”, Ерин Напиър описва снимка на дома им и верандата вчера на инстаграмата. “Брутално студената зима изглежда е направена с нас и съм толкова благодарна, че можем да се заемем да показваме на Хелън как изглежда животът в това семейство” Вечерните вечери на хартиени плочи и дълги разходки в топли, слънчеви дни “.

Животът започва да се чувства нормално отново след 8 седмици и аз разпознавам предбягващите ни сега, когато всички ние спим повече през нощта. Брутално студената зима изглежда се прави с нас и съм толкова благодарна, че можем да се заемем да показваме на Хелън как изглежда животът в това семейство. Верандата на хартиени плочи и дълги разходки в топли, слънчеви дни. ❤️

Пост, споделена от Ерин Напиер (@erinapier) на

С много коментатори, свързани с усещане за разбъркване с новородено през зимата, нейната живописна вечеря на верандата определено ни е дала малко пролетна треска.

Гледайте: Джоана Gaines разкрива любимата част от нейната кухня

Сега, ако можехме да намерим енергията да прашим праха от верандата на мебелите, да вземем фенерите от гаража и да заменим нашите плантатори за цветя.

Ссылка на основную публикацию
2019