Единствената оферта за карнавални круизи

Изборът на круизна линия може да бъде толкова преобладаващ, колкото избирането на дестинация за вашата лятна ваканция (или по дяволите, като вземете още една книга, която да се побере във вашето носене). Е, Carnival Cruise Line има едно-единствено по рода си предложение, което може да го разреши за Вас: “Голяма гаранция за почивка”.

Покриването на храна в този филм е силно насърчавано. #CruisingAfterDark

Публикувано е публикация от Carnival Cruise Line (@ carnival) на

От 2013 г. насам Карнавал предлага обещанието на клиентите, където пътниците могат да отидат на гостуващи услуги в рамките на първите 24 часа от пътуването си и да получат 110% възстановяване, ако са недоволни по някаква причина. В допълнение към пълното възстановяване на някои гости, гостите получават и безплатен транспорт дом и кредит от 100 щ.д., ако решат да отидат на бъдещ круиз. Офертата е валидна само за жители от САЩ и Канада и можете да прочетете пълните правила тук.

WATCH: 4 начина, по които ваканцията увеличава производителността

“Голямата гаранция за почивка” има за цел да осигури увереност на потребителите, които може да обмислят круиз, който стои зад нашия продукт, и ако те са недоволни по някаква причина, те имат просто и безпроблемно средство за получаване на пълно възстановяване на сумата и повече “, каза Гери Кахил, президент и главен изпълнителен директор на Карнавал по онова време, в прессъобщение на компанията относно обещанието.

Понякога е забавно да се чувстваш синьо. #Blue #StJohn #Island #CarnivalCruise

Публикувано е публикация от Carnival Cruise Line (@ carnival) на

Време е да започнем да мечтаем и да планираме ваканция. Готови ли сте да пътувате до Западна Карибите от Галвестън, Тексас през 2019 г.? Какво ще кажете за едно пътуване от Чарлстън до Куба, за да започне от 2020 г.? Разгледайте всичките си опции тук и започнете да рисувате пръстите си, потапяйки се в сините води днес.

Ссылка на основную публикацию
2019