7 от повечето истории за осиновяване в Южна Америка

Тъжният факт на този модерен свят е, че има много деца, които, без тяхна собствена вина, се намират в нужда от нови домове и нови семейства. За щастие светът също е изпълнен с любезни непознати, готови да отворят домовете си и сърцата си за деца, които са отчаяни за помощ. Събрахме няколко истории за южните семейства, събрани от съдбата, вярата и любовта вместо биологията. Те са сърдечни истории за живота на децата, трансформирани с доброта, но докато четете, не забравяйте, че има хиляди деца в приемни семейства, които все още чакат завинаги домовете си. Свържете се с организацията си за лицензиране на приемни семейства в държавата си, ако искате да помогнете на нуждаещото се дете и може би да направите сърдечна история на собствения си.

Ето седем истории за семействата, които се намират:

Уингстън и Хюстън

Джули и Б. Дж. Вашингтон имаха две биологични деца, но бяха готови да отворят своя дом и сърцата си за трима братя, които са прекарали години в системата на приемни семейства в Грузия. Това беше голямо движение, за да превърнат семейството си от четири до семейство от седем, но те бяха решени да го направят. После работеше с необичаен въпрос: Могат ли да вземат четвърто дете? Оказа се, че момчетата са имали друг брат, а работникът наистина се надявал да запази семейството заедно, според хората, които съобщават историята през 2016 г. Уингтънтите не са сигурни дали ще успеят да работят. Джули Уошингтън отвори сърцето си на приятеля си Джей Хюстън, като обясни, че не е сигурна, че може да се справи с четири момчета. Няколко дни по-късно Хюстън се обади във Вашингтон и обяви, че тя и нейното семейство ще вземат новооткрития брат. Джей и Джордж Хюстън вече имат пет деца, включително трима осиновени, и са склонни да хвърлят още едно в сместа. Това означава, че братята могат да израснат един до друг и да се опознаят като част от едно голямо щастливо семейство. Houstons и Washingtons сега се събират за игрални и филмови вечери през седмицата и празнуват рождени дни и празници заедно, неконвенционално семейство, но едно семейство все пак.

Клок

Седемте братя и сестри, на възраст от 5 до 14 години, са прекарали три години в приемна грижа и са започнали да се изправят пред тъмната реалност на разцеплението. След години само по себе си братята и сестрите били тясно свързани, разчитайки се един на друг за всичко, но приемането на седем деца е трудна задача. После Кларкс влезе в картината. Те винаги са искали да осиновят братя и сестри и да разраснат семейството си, и когато се запознаха със седемте деца, те знаеха, че са се запознали с новите си деца, според Савана Сега. През август 2016 г. седемте братя и сестри се преместили в тристайния дом на Кларкс, който споделяше стая с биологичния син на Кларк, тригодишния Ной, който бил развълнуван да има братя и сестри. Четири момичета остават в една спалня, а четири момчета споделят още една спалня, което я прави уютна, но за семейството. Семейството обаче може да добави още един член – е намерен осем брат и сестра, а ако идва да живее с Кларкс, ще има нужда от по-голяма къща.

ДеКикосите

DeCiccos отчаяно искаше да има дете, но когато се обадиха от агенцията за осиновяване, те спряха за миг. Детето, на което са били предложени, е родено пристрастено към опиоидите и дори на два дни страда от оттегляне. Ако не го бяха взели, момчето щеше да стане отделение на държавата. Много от родителите искаха да поискат, но DeCiccos проследи сърцата им и приветства детето в дома им във Форт Майърс, Флорида. Наричаха го Енцо и го преживяха при оттеглянията и припадъците, според Тампа Бей Таймс, търсейки помощ от експерти и външна подкрепа. На четири години, когато Тампа Бей Таймс разказваше историята си, Енцо играеше футбол като много други деца на неговата възраст. Той все още се нуждае от специална подкрепа и допълнителна помощ, но семейството му гарантира, че има всичко, от което се нуждае, за да процъфтява. В края на краищата те са семейство.

Враговете

Линда Хоупър беше учителка на начално училище, когато за пръв път се срещна с Круз Рийоас – и изобщо не й хареса. Той е бил “свещен терор”, чиито легенди са били легендарни в училището, според Lubbock Avalanche-Journal, който съобщава тази история през 2014 година. Когато Riojas се присъединява към класацията на 6-ти клас на Hooper, тя най-накрая вижда различна страна от него. Той беше просто дете в много груба ситуация, без абсолютно никаква надежда. Така му даде малко. Тя и съпругът му го наеха да извършва странни работни места в къщата им, което скоро се превръща в убежище за Риохас, когато неприятният му домашен живот стана твърде бурен. Когато Риохас навърши 12 год., Неговият втори баща го изрита от дома си. Хупър дойде да го вдигне и той се появи. Това, което имаше за цел да бъде временно решение, се превърна в живот. Отне известно време. Riojas не беше официално приет от Hoopers до почти 30-годишна възраст, а не че някой от тях имаше нужда от документи, за да докаже това, което вече знаеше – семейство.

В лайовете

През 2005 г. полицейският детектив на “Плакет Сити” Марк Холсте отива да разследва обвинения в злоупотреба с деца, съобщи Тампа Бей Таймс. Това, което откри, е “най-лошото положение, което някога е виждал”. Къщата беше пълна с мухъл, хлебарки и човешки отпадъци, а в средата на това всичко беше изтръгнато шестгодишно дете, облечено в пелена, и се намираше в тъмна стая с размери на дрешник. Казваше се Даниел и отчаяно се нуждаеше от помощ. Тя веднага бе хоспитализирана и правото на родителите й бе прекратено. Малкото момиче не може да ходи, да говори или да яде храна и ще се нуждае от много специални грижи и безусловна любов. Тя открила това в дома на Бърни и Даян Лиеро, които я приели през 2007 г., след като забелязали снимката в прозорец. Отне му време и търпение да накара “Дани” да се свърже със света около нея след страдание от години на пренебрежение. Те документирали пътуването на семейството си в книга, Историята на Дани: Пътуване от пренебрежение към любов. Когато е на Опра Уинфри СОБСТВЕН мрежата е проверена със семейството през 2014 г., Дани е на 15 години и е студентка в гимназията в Тененес и много част от семейството. Прочетете пълната история на сърцето на щастието в Тампа Бей Таймс.

Холоманите

Мили Холоман току-що бе станала приемник, когато се запознаваше с момичето, което щеше да стане дъщеря й. 5-годишната Вера Рен беше уплашена, както би се очаквало от едно дете, изтеглено от дома й, и се втурнало в това на непознат. Холоман помогна на малкото момиче да се чувства комфортно и по-важното е, че е безопасно. Двамата го удариха и Холоман разказа на агенцията в Северна Каролина, че надзирава грижите на малкото момиче, че ако нещо се промени в нейния случай и ако тя се нуждае от завинаги у дома, тя искаше да бъде първото телефонно обаждане, според ABC News. Няколко години по-късно нейното желание се сбъдна и Вера Върн Холломан се прибра у дома. Денят на осиновяване на Вера Рен беше специален, разбира се, но също така беше внимателно документирана, защото нейната нова майка е фотограф, който събра невероятен фотосесия с осиновители, в която се появи “селото” на социалните работници, семейството, адвоката и дори съдията, който помогна на двамата непознати да станат семейство. Вижте пълната история и някои акценти от снимките в ABC News.

WATCH: Пожарникар в Южна Каролина прие бебето, което той помогна да предаде

Бенджамин

Джим и Катрина Балдуин бяха свикнали да имат много пълна къща. В края на краищата семейството на Тенеси имаше пет биологични деца, които израснаха и дадоха на седемте внучета. С единствения си син, който все още живее у дома, бадлинците решават да вземат в приемни деца отчаяно нужда от сигурен дом и система за подкрепа. Те взеха две приемни деца, Лили, 6 и Тристин, а след това няколко месеца по-късно се обадиха, питайки дали ще вземат две от братята на Лили и Тристин – Камрин, 3 и Дани. но все още братя и сестри, а балджините просто добавиха легла Райън, 9, AJ, 12 и Шанда, 14 се присъединиха към разширяващото се семейство, според USA Today, който съобщи историята през 2014 г. След като всички се установиха в дома, че ще бъде срамно да разделим семейството отново. Така те приеха всичките седем от тях. Балдуините отново имаха много пълна къща, но нямаше да имат друг начин.

 

Ссылка на основную публикацию
2019