Това е колана, който стартира красотата империя – и е толкова невероятно, колкото си мислите

Козметиците са един от тези трудни продукти – нещо като спирала. Всеки има любим, или така казва, но това, което го прави същността на мечтите за гримьорство, е изцяло лична и малкото разновидности имат истински талант да се хареса на масите. Той трябва да покрива недостатъци без следа, да се смесва безпроблемно, да се набива и да се накълца? Нямаме търпение за теб. Помислете за двойното целуване на смъртта.

Само истински смелите марки за красота са склонни да изнесат прикриване на пот, тръба или пръчка по причини, споменати по-рано, но да започнем с едно от тези трудни дребни третира е хазарт, който още по-малко са готови да предприемат. Щастлив за нас, Джейми Керн Лима, основателят на IT Cosmetics, се изправи пред предизвикателството. Лима разработи продукт, в който наистина вярваше, и след това реши да я доведе до масите, убедени, че ще я харесат толкова, колкото и тя -.

IT Козметика Bye Bye Under Eye е разработена с екип от пластични хирурзи с цел да се скрият дори и най-упоритите от тъмните кръгове. Това е формула, пълна с покритие, против стареене, която се предлага в шест нюанса, вариращи от светлина до топъл Deep. Тръбата е сравнително малка, но не я оставяйте да ви заблуждава; това ще продължи. Номерът е да се затопли корелатора между два пръста, преди да се приложи. Тази техника не само ще изтънява продукта (по този начин изисква по-малко), но също така му позволява да се плъзга безпроблемно, без да седи върху кожата.

Също така трябва да говорим за смазващия фактор. Няма нищо. Bye Bye Under Eye е водоустойчива и знаете какво означава това за нашия полу-тропичен южен климат – няма да стигне юг, след като температурите започват да се изкачват.

WATCH: Как да скриете тъмните кръгове

 

IT Cosmetics стартира през 2009 г. с Bye Bye Under Eye и продължава да предлага на пазара продукти за решаване на проблеми (от порядъка на една култова класика след друга). Що се отнася до Bye Bye Under Eye, добре, най-продаваната формула не се е променила през осемте години от пускането й. Това е добре.

Ссылка на основную публикацию
2019