Ние сме любов Съншайн държавен стил

А любовта към Палм Бийч, Флорида, е изтъкана в ДНК на Бет Ашченбах и Даниел Норкрос. Братята и сестрите, които сега живеят в градините на Палм Бийч, прекарват голяма част от детството си в баба си в слънчевия град. “Тя документира всичко и винаги имаше стилни картини от пътуванията й – и историите, които трябваше да вървят с тях”, казва Ашънбах. Тогава има смисъл, че дуото, съсредоточено върху модата, е последвало примера, споделяйки весел вид, декориране на съвети и забавни местни дестинации на своята feed Instagram (@palmbeachlately) и цветен блог (Palmbeachlately.com). Тук те ни дават лъжичка за най-добрите си начини за празнуване на лятото, от носенето на весела поли джингам, за да се насладите на вкусно желато.

Даниел Норкрос (вляво)
Комплектът “Даниел Гингам” 2 бр., $ 150; elizabethwilsondesigns.com
Крем Опаковка Шоко Шат, $ 60; tnuck.com
Tall Wedge, $ 95; nordstrom.com
Deepa от Deepa Gurnani Белиндана Обици, $ 50; shopbop.com
Бет Ашънбах (вдясно)
Облечи Бет лък, $ 150; elizabethwilsondesigns.com
Raffia кошница, $ 40; zara.com
Сандали “Зарита”, $ 120; dolcevita.com

длан Beach Lately Beth and Danielle's Grandmother
Бабата и баба на Даниел са една от иконите на стила си. В снимката по-горе тя носи рокля, която е направила за себе си.
С любезното съдействие на Даниел Норкрос и Бет Ашънбах

Нашите модни вдъхновения

BA: Винаги сме оценили класическия поглед на Палм Бийч, така че Палм Бийч в последно време, ние искахме да създадем ново отношение. Обичаме стила на Джаки О и уважаваме свободния дух на Лили Пулицър и колко е творческа. Те бяха елегантни, елегантни жени.

DN: Двама блогъри по-специално ни изтъкват като днешен отговор на този безкраен стил – Джулия Енгел Гал се среща с Глам (@ juliahengel) прави такава невероятна работа да пламне този път на икона и здравословен, а Блеър Еди на Atlantic-тихоокеанския регион
(@ blaireadiebee) прави същото. И двете жени са вкусни и супер женствени. Ние не само обожаваме техните стилове, но също така мислим, че те са много истински хора. 

Как майчинството оформя нашия поглед

DN: Обичам бели джинси, но вярно, те не са толкова практични в момента, затова се опитвам да нося модели и отпечатъци. Те крият тези случайни разливи. Ето защо Лили Пулицър създава роклята си, когато има сок. За една майка това е същата концепция.  

BA: Все още ни харесва да се чувстваме заедно и да носим красиви облекла. Сега особено оценяваме добре изработени тъкани и качествени парчета, които можем да държим в гардеробите дълго време.

Любимият цитат на Бет

– Заетото не е значка на честта.

Любимият цитат на Даниел

“Покажи, бъди истински, обичай другите, не се отказвай” – Али Уортингтън

Забавни летни дейности

DN: Радваме се да караме заедно велосипедите си като семейство на езерото Трейл и след това да вземем лъжички от гельо в Сант Амброей. Иска ми се да го направим всяка седмица!

BA: Харесва ми да имам пикници със семейството си на хубави летни нощи, когато тя остава извън нея толкова много по-късно. Миналата година ние за първи път се замислихме. Децата я обичаха!

 

 

Даниел and Beth of Palm Beach lately
Снимка: Макс Ким-Пчела; Гардеробно оформление: Катрин Ланде / Creative Management; Стил на косата: Селесте Салас; Грим: Даниел Пазос / Управление на творчеството

Даниел (вляво)
Hallowell Dress, $ 125; tnuck.com
Бяла фруктова обици, $ 68; tnuck.com
Ексклузивен цветен сандал в бяло / светло синьо, $ 128; jackrogersusa.com
Fortaleza tote в Natural, $ 139; shopmarysol.com
Бет (вдясно)
Рокля Rossini, $ 138; jcrew.com
Обици от малък клъстер, $ 68; tnuck.com
Лорън Сандал в Корк / Злато, $ 128; jackrogersusa.com

Най-добрите аксесоари за топла атмосфера

DN: Обичаме да носим сламени торби и тотеги, независимо дали пътуваме, отиваме на плажа или ги използваме всеки ден заедно с децата. Разбира се, сламените шапки са изключително важни за блокирането на слънцето. Аманда Линдрот носи очарователни такива, които можете да имате монограмирани.

BA: Даниел и аз наскоро получихме сандали на Кари Форб и ние сме обсебени от тях! Те са толкова удобни. Аз също съм голям на цветни слънчеви очила, за да мога да ги сменя, за да съответства на моите различни екипировки. Ние също обичаме Minnow бански костюми за деца.

Стилна стил

DN: Знайте кои сте и облечете! 

BA: Изящни обеци. Те са страхотни, защото отиват с почти всичко. Можете да се обличате с тях или да ги носите с опашка.

Нашият островен маршрут

Посетете тези шест места, които трябва да видите в Palm Beach. 

ПРЕСТОЙ
1.
Разрушителите
2. Хотел Колони

ЯЖТЕ
1.
Buccan
2. Пицария Ал Фреско

МАГАЗИН
1.
Margaux
2. Шкафът на Рапунцел

Ссылка на основную публикацию
2019