Най-добрите маскари за дълги ласти

Технологията Mascara е еднакво частично загадъчна и шокиращо проста. Макар че не се е променило много в начина на действителната формула, от Dior до аптеката, голяма част от иновациите са били в пръчки, четки и чистачки. Но ако търсите само една цел, независимо дали е дължина, обем, крива или цвят, опциите могат да бъдат преобладаващи. Трябва ли да отидете с четка, която прилича на назъбена, удължена вар или тази с пръчка леко извита?

Макар че ние, жените, редакторите на “Южен живот”, се гордеем, че сме добре закръглени, всеки, който говори за всичко от последния епизод на сериала към външните работи и дори футбола, спиралата и многото му загадки са теми, които се появяват сравнително често в нашия разговор. Можете да бъдете сигурни, че долупосочените препоръки са продуктите на много тестове, изпитания, грешки и дори успех. Това са нашите топ 5 опции за маскара, които се удължават.

Tarte Tarteist Lash Paint: Една по-естествена формула, плюс голяма гумена четка, може да не звучи като комбинация за драматична дължина и обем, но това е нашият най-добър избор за спирала, която прави изявление, без да надхвърля върха. Това е най-доброто, което сме виждали при удължаването на дънните мигли за Twiggy-lite подход.

  • Твърде изправени по-добре от Sex Mascara: Известното име настрана, асистентката Катрин Оуен казва, че тази тръба си струва рекламата. Най-добре продаваната спирала на Sephora, феновете я обичат за четката с формата на пясъчен часовник, която помага за попълването и опъването и навиването на ъгловите мигли.

  • Майбелин Пълна и мека: Може би си помислила, че сме над него, но не сме. Независимо дали чакаме ден за плащане да дойде или не, нашите редактори все още обичат тази маскарака от 6 долара, която оставя по-естествен вид. Помислете за това като за военен ден в чантата си за грим.

  • Covergirl So Lashy Blast Pro: О, какво е това? Искате по-достъпни опции, които ще оставят вашите приятели, които се хвалят в полза на “Те са истински в ревнив ярост”? Ето. Тази удължаваща и обемна гумена четка има и въртящ се връх на края, за да ви помогне да постигнете всякакви болки с максимална ефективност.

  • Диорсоу Максимизатор 3D Трипъл Обем Перфектен Полимер: Забавен факт за маскара; можете да превърнете почти всяка формула в една от вашите мечти с подходящия праймер. Разбира се, това е допълнителна стъпка, която може да ви направи да изглеждате VH1 Divas с висока поддръжка и може да не изглеждате практично, но само няколко превключвания на тази бяла формула правят прилагането на обикновена спирала след това без усилие.

    Ссылка на основную публикацию
    2019