Ако имате някой от тези проблеми с косата, вероятно използвате грешния шампоан

Ако внезапно имате по-лоши дни за коса, вероятността е, че използвате грешен шампоан. Но не се притеснявайте – не е нужно да прекарвате пакет върху шампоан за салон, за да сте сигурни, че правите най-доброто за вашите коси. Прегледайте магазина си за хранителни стоки, за да видите какво предлагат, а след това направете проучване. Прочетете ревютата си онлайн, за да определите продуктите, които са подходящи за Вас и вашия бюджет. Ако времето е от съществено значение, вземете думата си и опитайте едно от нашите предложения по-долу. Спасихме шампоан с най-висок рейтинг с всяка тема за коса, за да гарантираме, че най-добрият ви ден за коса е просто измиване.

Косата ви се чувства тежка в корените

Ако използвате козметични продукти и косата ви се чувства непрозрачна, дори след като тя е прясно измита, най-вероятно имате нужда от избистрящ шампоан. Продуктите за стилизиране (особено сухият шампоан) ще се натрупват върху скалпа ви без правилното изпиране, така че да се надуе с почистващ препарат, който да се отърве от остатъците от продукта. Това ще гарантира, че скалпа ви е свеж и вашите нишки са пълни с тяло.

Опитайте: Bumble и Bumble Sunday шампоан

Не можете да си подведете подръпването

Ако косата ви е изцапана, чувства се суха или обикновено е трудна за управление, може да помислите за елиминиране на шампоана и да опитате съвместно. Кремообразният почистващ препарат за съвместно миене е специално създаден, за да съживи нишките, като в същото време добави влагата с всяко измиване.

Опитайте: Briogeo Be Gentle, Be Kind Авокадо + Quinoa Co-Wash

Корените ви са мазни

Ако сутрин шампоан и забележите мазни корени в ранния следобед, вероятно използвате шампоан, който е прекалено овлажняващ. Опитайте този, който използва лека формула, която ще очисти и подхранва фини нишки.

Опитайте: Шампоан за перфектен ден на живот

Вашият цвят избледнява бързо

Избистрящите шампоани ще оформят цвят, така че се придържайте към продуктите, формулирани за цветно третирана коса. Шампоанът за защита на цвета ви ще ви помогне да увеличите продължителността на вашето боядисване, вместо буквално да го измиете с всеки пяна, изплакнете и повторете.

Опитайте: Amika Bust месинг шампоан

Гледайте как да създавате безгрижни плажни вълни

Вашият скалп е сух или сърбящ

Вашият шампоан вероятно не причинява пърхот, но използването на подходящия шампоан може да се отърве от проблема доста бързо. Изберете почистващ препарат, предназначен за сух и / или сърбящ скалп.

Опитайте: Шампоан за шапки

Ссылка на основную публикацию
2019