Защо Рийз Уидърспун има “нова оценка” за Тейлър Суифт

Докато актрисата Рийз Уидърспун със сигурност не е непознат за кънтри музиката, тя признава, че изучаването на поп песента на Тейлър Суифт “Shake It Off” за новия си анимационен филм Пей не беше най-лесната работа в света. Всъщност, тя вече има ново уважение към 27-годишната кросоувър звезда.

“Държавната музика е много по-лесна за мен”, каза Уидърспун, докато го посети днес шоу със съ-звезда Матю Макконъхи. “Пеенето на песента на Тейлър” Shake It Off “беше наистина трудно. Аз се сблъсках с нея, докато правех филма, и аз бях като, “Имам нова оценка за това колко трудно си работите.” Тя е като “Да, работим много усилено”.

Във филма Макконъхи играе мечка коала, която води конкурс за пеене, докато Уидърспун придава гласа си на певец на име Росита.

Тъй като Макконъхи нямаше никакво предишно пеене, той трябваше да прекара доста време, за да усъвършенства уменията си. Неговият голям момент е, когато неговият герой, Бъстър Луна, поема песента на Карл Рае Джеферп, наречена “Обади ми се може би”. Междувременно Уидърспун, който спечели Оскар за портрета си на юни Картър Разходка по линията, трябваше да разшири уменията си за поп музиката, за да усвои хитовете на Тейлър Суифт и Кати Пери.

Как са направили това? Според техните семейства, те го приковават. Макконъхи каза, че децата му все още не могат да вземат решение за любимия си герой и според оценките на Уидърспун децата й вече са видели филма 60 пъти! Те може да са малко пристрастни, но определено сме продадени.

Ссылка на основную публикацию
2019