Това, което само южните знаят за млечната кралица в Пенсакола

Всяко семейство има списък с любимите плажове на плажа на Флорида и трябва да посетят крайбрежните заведения за хранене – места, които посещават всяка година заради носталгия. Кралските франчайзи на млечни кранове обикновено не правят разфасоването. Местата на тези списъци трябва да се посещават обикновено за ресторанти от морски дарове на плажа, пясъци в пясъка, заведения от рода на Bud & Alley’s или The Red Bar, както и гледки от класически крайбрежни плажове и любими петна от пустинни пясъчни плажове , Със сигурност млечната кралица не принадлежи към този списък.

Помислете отново, приятелю. Един крайбрежен район се е превърнал в задължително място за посещение на маршрутите на пътуващите семейства в цяла Юга. Отнема фразата “грил и студ” на ново ниво. Менюто Pensacola Dairy Queen съчетава успокояващи храни за бързо хранене и гледки към залива, които просто не могат да се победят. Това непретенциозно заведение за паркиране на автомобил и паркинг е свързано с бензиностанция. Има паркинг и няколко външни маси. Изглежда, че вашата хибридна бензиностанция / млечна кралица хибрид, място за зареждане на колата и вашето семейство на дълго пътуване … докато не видите изгледа.

В това DQ, вашата храна идва със синьо-небе, спокойна-панорама води на Escambia залив. Някои разумни южняци се спират тук година след година, хващайки ястие и маса до водата, за да гледат лодки с цип и автомобили с мащабиране през моста I-10. Когато паркирате колата си, вие сте насочени директно към залива. Пред вас има блещукащи води, доколкото може да види окото. Всичко, което трябва да направите, е да прокарате прозорците си за няколко миризми на морски бриз. Благодарение на вътрешните таблици, които са точно на водата, можете също да седите и да останете известно време. Потопете си Blizzard и почувствайте миналото на соления въздушен поток.

Посещение на това DQ е добър дръзки, ние казваме, че е от съществено значение – за да започнете почивката си на плажа. Това е петзвезден изглед на малка част от цената. Ако се отправите към Персийския залив това лято, заредете на 7600 Scenic Highway в Пенсакола за един от най-хубавите гледки на брега. Плюс Blizzard и пържени картофи. Ти си на почивка, в края на краищата.

Може да се интересувате и от:

Планиране на плажна почивка това лято? Разгледайте нашите екскурзоводи и препоръки за места, които да видите по време на Вашето пътуване до Южните плажове.

Ссылка на основную публикацию
2020