Нашвил се връща по-рано, отколкото си мислихме

Очакването е почти приключило, Нешвил фенове! Но може би не би трябвало да чакате до 5 януари, за да разберете съдбата на Жюлиет Барнс, чийто самолет изчезна по време на последните сезони на сезон 4 (най-жестокият клифърган).

CMT току-що съобщи, че на 15 декември от 9 часа ще изтече един час полъх. ЕТ. Това е цяла три седмици преди двучасовата премиера. Коледа идва рано, всички!

И говорейки за Жюлиет Барнс, ще видим паническата страна звезда, тъй като нейният самолет се насочва към тежки турбуленции в новия сезон 5 трейлър, последван по-късно в клипа от бърз изстрел на Авери и Кейдънс, стоящи в това, което изглежда да е болница , Но не всичко е дом и мрак. Райна и Дийкън са щастливо женени и планират нов албум заедно, Скарлет и Гунар правят нова музика, Мади се установява у дома и Уил изглежда има нов приятел.

Но да станем истински – това е Нешвил, така че колко дълго може да продължи? По-късно във видеоклипа, сълзите на Райна, Дякон крещи, Скарлет заплашва да удари Гунър, а Мадди изглежда е над главата си с много по-стар човек. Да, това е същото старо Нешвил ние знаем и обичаме, просто на нова мрежа. Пригответе се за дива кола!

Ссылка на основную публикацию
2019