Идина Менцел се сблъсква със “замразените” мечти на тези две деца – а може би и с вашето дете!

В неотдавнашната спирка на Idina Menzel в събота, 30 юли, в театър “Вер зоон” в Гранд Прери, Тексас, младите музикални фенове се ожениха да изживеят мечтата си за цял живот. Не само, че група сценични птици, поканени на сцената, пееха замръзнал класически “Let It Go” заедно с Menzel, но едно 11-годишно момче в частност беше толкова невероятно, че му беше помолен да извърши бир.

Люк Чакко, който е дългогодишен почитател на победителя в Тони, беше изтръгнат от завладяващата тълпа заради мощните му тръби и, тъй като беше единственият “пич” в групата. Менцел признава по време на концерта, че момчетата не са особено любители на закачливата хит песен.

“Всеки път, когато едно момче идва, той ми казва, че той наистина не харесва тази песен”, е на 46-годишна възраст зъл ко-звезда каза. За което Чако отговори: “Хек на не! Аз съм обиден.”

Безопасно е да кажем, че публиката беше очарована и забавлявана, преди Чако да отвори уста да пее. Но когато той започна да изрежда тези легендарни високи ноти, стана ясно, че Чачо е звезда. Толкова много, Menzel направи специално искане да пее отново песента, както виждате във видеото по-долу.

– Ти си много специален – каза Менсел. – Ще трябва да поговорим по-късно.

Въпреки това, той не е единственият талантлив млад южняк, който да изпълни мечтата си пред публика и може би една от най-големите звезди на Бродуей.

Лила Роуз Бенджамин, който започва първата си степен в началното училище “Скайлс” в Брентуд, Тенеси, също получи своя миг в светлината на прожекторите във вторник, 1 август, в спирката на Menzel в Нешвил, Тенеси.

Подобно на феновете, които бяха избрани за шоуто на Grand Prairie, изборът на Бенджамин беше напълно случаен, но и перфектно временен, като се има предвид, че 6-годишният току-що бе преминали към следващия кръг на местен конкурс за пеене в същия ден като концерта. Да не говорим, Бенджамин също беше лоялен фен на Менцел, дълго преди успешния анимационен филм на Дисни и известната му мелодия.

“Всъщност тя казваше на всички, че се казваше” Елфаба “(тинейният характер на Менцел в зъл), Каза за майка на Бенджамин Аби Бенджамин SL.

Точно след като Менцел помоли всички деца да се присъединят към нея на сцената в Музикален Сити, Бенджамин се сблъска с възможността – буквално – с баща си да спринтира и да я спуска по стълбите, за да се увери,.

“Когато сложи микрофона към мен, аз се почувствах щастлив, защото трябваше да пея с Идина в аудиторията на Ryman”, спомня си Бенджамин.

Обърнете внимание на момента, публикуван във Facebook от Франклин Брентууд Арт Академик, където в момента Бенджамин взима музикални уроци.  

“Идана посрещна всяко дете толкова любезно”, добави майката на Бенджамин. “Въпреки че всеки трябва да бъде звезда, заради невероятния си талант, тя има начин да накара всяко от децата да се почувства специално, удобно и обожавано (или фантазия, както каза дъщеря ми Лилах.) Между Идина и невероятната реакция на тълпата, Беше направена лятната ваканция на Лила! “

Гледай: 10 знаменитости, които не знаеш, бяха южни 

Дали вашето дете е омагьосано от един милион замръзнал и популярната му песен? Е, ако планирате да присъствате на един от концертите на Idina Menzel в Сейнт Луис или Канзас Сити, Мисури, той или тя просто може да има шанса да изпее любимите си части от “Let It Go”, докато стои до невероятния глас зад то.

Ссылка на основную публикацию
2019