10 тайни Всеки трябва да знае за маслиновата градина

Олив Гардън е много повече от своята неограничена супа, салата и брашути – това е национална институция. Всъщност любимата верига на ресторантите обяви най-добрите тримесечни продажби досега. Но как, чудехме се, го правят ли? Не е, че бяхме изненадани … просто любопитни. За щастие за нас, хората наоколо Delish питаха същия въпрос и момче получиха отговори.

Както се оказва, това не е само едно нещо, което поддържа гладните вечери да се връщат и определено няма нищо във водата (добре, поне няма сол). Така че, без да се разочарова, прочетете някои от най-хубавите съвети и малко известни факти за италианския ресторант номер едно в Америка.

Те не соят пастата си вода

Когато става въпрос за тестени изделия, OG гордо лети в лицето на кулинарни конвенция. Да се ​​противопоставим на едно от най-основните правила за готвене, Бизнес вътрешна информация съобщава, че главните готвачи на Olive Garden Недей добавете сол към вряща вода, преди да готвите юфка. издихание! И причината за това е изненадващо утилитарна: удължава живота на съдовете.

То е В сърцето на юг

Първото местоположение на “Олив Гардън” отвори врати през 1982 г. в Орландо, Флорида. Тридесет и пет години по-късно веригата включва повече от 800 ресторанта и повече от 96 000 служители.

Те ще се погрижат за следващата ви партия

Точно така, при поръчки над 100 щ.д., Олив Гардън ще дойде при вас – включена салата и тигани. Менюто за кетъринг включва всички фаворити на феновете, както и възможност за създаване на собствени станции за паста. И най-добрата част? Те доставят!

Това е мястото, където да бъдете на Нова година

Щяхме да лъжем, ако казахме, че това не ни изненада малко. Според Delish, масите на мястото на Таймс Скуеър могат да бъдат резервирани за 400 долара на човек в навечерието на Нова година. Цената включва три етажа от танци от 8 часа сутринта. до 1 а.m .; Освен това има цяла вечер бюфет без дъно и безплатни напитки.

Пиле алфредо царува върховно

“Chicken Alfredo е най-популярният елемент от менюто на Olive Garden”, заяви представител на марката наскоро пред Popsugar. “От всички опции за юфка, гостите на” Олив Гардън “предпочитат фруктови ножове. Що се отнася до макаронените макарони, гостите на Олив Гардън обичат пилето на скара.

Можете да закупите подписа на салата от бутилката

Да, сериозно. Включете пощенския си код, за да разберете кои магазини близо до вас носят този вкусен нектар на боговете.

Има отстъпки от покупките на карти за подаръци

Купете между $ 500 и $ 999 и ще получите солидна 5% отстъпка. Купете карта с баланс от $ 1000 или повече (Mangia!) и ще получите 10% от покупката.

Без глутен опции

Не бойте се, нашите блудници, които не са глутенови! Olive Garden предлага без съдържание на глутен паста от царевично брашно и оризово брашно, внесено от Италия. Говорете със сървъра си за наличните опции.

В Италия има училище за готвене на оливска градина

“Всяка година повече от 200 мениджъри и членове на екипа пътуват в кулинарния институт на Олив Гарден в Тоскана”, каза представител на Popsugar. “Това пътуване е предназначено да потопява членовете на екипа в италианската култура, докато се запознава с кухнята и взаимодейства с чуждестранните партньори на Olive Garden, производителите на винопроизводители и производители на тестени изделия, които считаме за част от семейството на Olive Garden.”

Гледайте: Убийствен петел, взел резиденция в ресторант в Алабама

Те предлагат приложение за оцветяване за деца

Този излиза на всички родители. OG наскоро пусна 3D приложение за оцветяване, за да забавлява децата да се забавляват, докато не пристигне храната. Благодаря ти!

Ссылка на основную публикацию
2019