Здравословни рецепти за грил

Grilling е един от най-лесните и най-вкусните начини за готвене. Само лека маринада или подправка ще направи, а грилът се грижи за останалите. Специалистката за Кухни за изпитване Ванеса Макнийл Рочио разработи тези светлинни рецепти, които можете да посрещнете на всяко събиране на открито.

Здравословни рецепти:

  • Ягода Наполеони
  • Пиле на скара на скара
  • Свински Кабоб
  • Сьомга на скара с лимон

Здравословни ползи

  • Омега-3 мастни киселини в сьомгата помагат да се предотвратят образуването на кръвни съсиреци, които могат да причинят инфаркти.
  • Червените плодове като ягоди, череши, нарове, малини и диня помагат да се подобри функцията на паметта, да се намали риска от някои видове рак и да се поддържа здравето на пикочните пътища.

Освежаваща напитка
Обърнете гостите си на студен билков чай. Това прави чудесен съпровод на ястие направо от скарата. За забавна гарнитура, сервирайте чай с бъркалки за бонбони. (Намерихме ги в местния магазин за бонбони.)

Един лесен начин да скара риба
Грилките на кедровите дъски са толкова лесни. Не само дървесината добавя димящ аромат към вашата чиния, но дъските също така пречат на рибата от лющене и падане през решетката за храна. Потопете дъските във вода най-малко 8 часа предварително, за да предотвратите изгарянето. Дръжте спрей бутилка вода удобен за всички flare-ups. Потърсете дъските в секцията за печене на магазин за хранителни стоки, център за домашни подобрения или специализиран магазин за кухня или градина.

“Good-For-You Grilling” е от юни 2006 г. на издаването на Southern Living.

Ссылка на основную публикацию
2019