Защо боровинките са Южни скъпоценни камъни

Има нещо невероятно удовлетворяващо за събирането на собствените си плодове и зеленчуци. Обичам боровинките толкова много, че аз отидох до голяма степен, за да ги отглеждам в собствения си заден двор, включително и драпиране на храстите с мрежа, за да се предотврати птиците да се наслаждават на плодовете, преди да го направя. От време на време птица щяла да бъде хваната в мрежата; това беше малко травмиращо за всички участници, въпреки че бях в състояние да освободя всички опитни разбойници. Обичам да гледам птици от далеч, но не и близки и лични. Сякаш това не беше достатъчно ужасяващо, реколтата миналата година привлече змии от градината на бебето, което бързо завърши моето нахлуване в отглеждането на боровинки. Има много хора, които са по-добре в земеделието, отколкото аз съм като фермери. От средата на април до август можете да намерите напитки от южно отглеждани боровинки на фермерските пазари и магазините за хранителни стоки. (Моето родно състояние на Грузия е един от най-добрите производители на боровинки в цяла Съединени щати.) Или направете ден за това, като се възползвате от многобройните ферми, които сте избрали на юг. Независимо дали сте “избирате” или “купувате”, не забравяйте да имате боровинки на масата си това лято.

Докато повечето хора мислят за десерт, когато видят боровинки; има много други рецепти, за да ги включите в сладкия намек за сезона през целия ден.

Боровинка Overnight Oatmeal
Снимка: Алисън Микс; Проучване на стила: Кей Е. Кларк; Стилизиране на храните: Тори Кокс

Започнете почивката си с боровинки с Blueberry нощен овесена каша. С хранителните вещества изобилие, то ще ви захрани до това, докато слънцето не слезе.

Blueberry-Кале Grain Salad Recipe

Рецепта: Салата от боровинки и кале

Повярвай ни – ти ще искаш да опиташ това хрупкаво, сладко и солено комбо. Всяко разнообразие от зеленчуци ще направи, и ще се почувствате свободни на подготвени farro, див ориз, или quinoa за пшенични плодове.

Снимка: Дженифър Дейвик

Седнете на обяд с хубава голяма купа на салата от зърнени храни от вида Blueberry-and-Kale. Тази колоритна салата ще ви преведе през тези дълги следобедни срещи.

Blueberry-Царевично брашно Cake
Снимка: Алисън Микс; Проучване на стила: Кей Е. Кларк; Стилизиране на храните: Тори Кокс

Имате нужда от закуска в средата на деня? Нарежете си парче от тази торта от червена боровинка. Тази влажна торта има голяма структура и перфектно количество плодове.

Свинско Chops Blueberry Peach-Salsa Recipe

рецепта: Свинско пържоли на скара с боровинка-праскова салса

Месото на скара, за да се придадете на нежното съвършенство, като същевременно се гарантира, че то не стане трудно, изглежда като предизвикателство, но няколко прости стъпки могат да помогнат да се гарантира, че вашето месо излиза от скарата сочно и готова да погълне. Отидете за костно-в центъра котлети или къдрава котлети най-малко 1 ½ инча дебелина. Котките меатир осигуряват добра овлажняемост, докато вътрешността се готви. Направете тези пържоли с нашите Blueberry-Peach Salsa, което включва нарязани и цели боровинки, както и фино нарязани на праскови праскови. Желязното пипер може да донесе малко топлина, така че бъдете готови. Тази салса върви чудесно с месото на скара, така че може да стане един от любимите ви любимци.

Снимка: Дженифър Дейвик

Мислите, че не можете да ядете боровинки на вечеря? Помисли отново! Тези нарязани на скара свинско месо са покрити със салса от боровинки-праскова, която подновява аромата.

целувка Pillows with Blueberry-Mint Compote
Снимка: Алисън Микс; Проучване на стила: Кей Е. Кларк; Стилизиране на храните: Тори Кокс

Сега е време за десерт! Седнете и се наслаждавайте на тези възглавници Meringue с боровинка-ментов компот. Светли и проветриви, този десерт ще ви изпрати на щастливото ви място.

Така че сега, когато планирате деня си, се отправяйте към фермата, която избирате, към пазара на местните фермери или към фермата, и започнете да се наслаждавате на скъпоценните камъни на сезона.

Ссылка на основную публикацию
2020