Върнете назад пилешкия лист

Макар че обичаме да закръгляваме с вкусно пилешко пържено картофено пържено картофи и пържено пиле с някоя от пухкавите бисквити или шишарки Icedream, имаше нещо особено специално за поръчването на парче от лимонския пай на ресторанта. Сладкият, ярък аромат на този домашен десерт с марихуана беше идеалният завършек на вече съвършеното хранене. Този фаворит от години е от националното меню на Chick-fil-A, но все още държим пръстите си за завръщане. (Има дори страница във Facebook на страстни вечери, които се застъпват за връщането на пай.)

Lemon Pie е просто още един класически елемент, с който сме се сбогували през годините. Все още се надяваме, че Кол Слав, сандвичи с пилешки салати и салата от моркови и стафиди ще се появи отново.

Междувременно обаче клиентите все още могат да поръчат филийки на любимия за тютюневия лимон пик в ресторантите на Dick House House на Chick-fil-A. Направете специално пътуване до оригиналната джудже къща в Хапевил, Джорджия, на около 10 минути на юг от Атланта. Самата история на тази 24-часова вечеря в ресторанта, създадена от основателя на Чик-фил-А, Truett Cathy през 1946 г., си заслужава да бъде посетена.

Това е, че майсторът на сладкиши от лимон Джеки Банкс (известен също като “г-жа Джаки”) разхвърля легендарните десерти от нулата всеки ден и е бил в продължение на повече от 25 години. Тъй като само третият производител на пайове в над 70-годишната история на ресторанта, Банките са изработили изкуството си в изкуство, което се нуждае само от измервания на съставките на очните топки, печенето на всеки пай толкова съвършено, колкото преди.

WATCH: Тази шоколадова торта от 18 слоя има богата южна история

За тези, които не могат да направят поклонение в къщата на джуджетата и да си поръчат парче от известния пай на Банките, тя разкри рецептата си. Така че докато Lemon Pie се появи отново в менютата Chick-fil-A, клиентът все още може да се наслаждава на това вкъщи.

Ссылка на основную публикацию
2019