Тест за вкус: Най-добрата майонеза

Майонеза обединява юга заедно. Без него ние сме без сирене pimento, deviled яйца, летни сандвичи домати, картофена салата, колбас и дресинг ранчо; без него ние не сме сами.

Но любовта на юдейците към майоните не е толкова просто, колкото романтичните романи, които можете да намерите в следващата пътека. Има толкова много различни марки на това посветен подправка, тази неприкосновена съставка, тъй като има футболни отбори от SEC, и страстта, която те призовават, също е възпалена. Може би леля ти Гладис Ювел се кълне, че само херцогът ще даде на шоколадовата си торта мистичната влажна текстура; може би “Синята чиния” е това, което дядо ти е размазал на сандвичите след работа. В един свят, управляван от хаос, повече от всякога, един буркан от майонеза в хладилника може да бъде една от малкото утешителни константи,.

И така, ние ви даваме нашето ръководство за маркови майонези, южно родени или не. Времето, което вярвате от силата на една марка, сте преобразували в друг, или оставате агностик по въпроса, знанието е власт.

Майонеза на Дюк: Роден на предприемаческия дух на Еугений Дюк през 20-те години на ХХ век, този южен щапел е създаден, за да подготви сандвичи за пилешко сирене и яйчени салати за гладни войници, обучаващи се в Camp Sevier в Грийнвил, Южна Каролина. Рецептата за майонеза на госпожа Дюк стана толкова възлюбена, че бързо продаде сандвич-бизнеса си и насочи вниманието си към производството на майонеза. Ние твърдим, че има най-балансирания вкус, което го прави идеалното платно, а посветените ученици биха се съгласили. От изобразителното изображение на Емили Уолъс от Северна Каролина до колекция от хора, които са татуирали емблематичната вана върху телата си, цветовете на този етикет не се показват.

Майонеза на Хелман: Докато “Дюк” може да има мнозинство от услугата “Тест кухня”, все още имаме много потребители на “Хелман” сред нас. Вероятно най-известният от всички марки на Майо, тази версия е докосващо танцьор, подобно на по-лекото чудовище. Въпреки че в последно време е бил обект на противоречия за промяна на вискозитета на рецептата, тя все още остава класическа.

Синя плоча майонеза: Както няма друг град като Ню Орлиънс, няма друг майстор като Blue Plate. Роден в реката в Гретна, където се намират марки като Zatarain’s, Blue Plate има култ и се появява в избрани магазини за хранителни стоки извън Луизиана, но има една съставка, която не се появява в някои марки майо: захар. Въпреки че дава Blue Plate smidge на сладост, тя работи като контрапункт в солени рецепти като пилешка салата.

Бама майонеза: Най-любимата майонеза, за която никога не сте чували, Бама има лоялен легион в Алабама и Мисисипи, където все още е най-популярната марка, въпреки че се продава и в над 20 страни. Някои от служителите ни казват, че това също е от сладката страна; други казват, че има по-изразен аромат на лимон.

Майонеза на госпожа Филберт: Износ от Вирджиния, майонезата на г-жа Филберт, подобно на рекламата, която се казва в националните вестници през 1958 г., е по-деликатно, по-леко разпространено. Компанията твърди също така, че използва вечен ябълков оцет от ябълки и колекция от внесени подправки, за да добави “специална любов и букет”. Независимо дали става въпрос или не, все още се твърди, че има място в южната килера.

Само Майо: С най-силен вкус на цитрус, Just Mayo е новото хлапе на рафта, но се превръща в любим за своята дебелина, което може да се изправи до най-сочния домати от наследство.

Крафт Реал Майо: Да не се отхвърля, този масов пазар майо има един от най-сложните списъци с интензивен фон на чесън и лук.

Оставихме ли любимата си? Имаме подозрителни подозрения, които ще ни уведомите. 

Ссылка на основную публикацию
2019