Лесно приготвяне на предястия за благодарността

Вместо да вървите напред-назад между фурната и да се забавлявате, подгответе за празника предсрочно с предястия за благодарността за благодарността. Ето списък на някои от любимите ни, така че можете да прекарате Деня на благодарността с близките си, вместо над печката.

Тези празнични сладки картофени тарталети са идеалното сладко преживяване за паша на гостите. Можете да ги направите един ден предварително и да ги съхранявате, покрити, в хладилника.

Печено цвекло са падащи щапелни – смелият цвят ги прави забележителна презентация за празничната трапеза. Опитайте тези печени цвекло сервирани на квадратчета ръжен препечен хляб, покрит с хрян крем. Поддържайте резервно захранване в хладилника; ще трябва да се попълни. 

Маринованите зеленчуци са просто, но добре приветствано допълнение към разпуснатата храна за ордьоври. Ухапването от оцета служи като добър контраст с всяка по-тежка хляб, пържена или сирена. Тази рецепта за Southern Giardiniera се състои от хляб и масло сортирани зеленчуци, които могат да бъдат приготвени и охладени в херметически затворен съд за до две седмици преди да сервират. 

Тези печени печени бунке-кленчета с кленов сироп и соев сос са напълно пристрастяващи. Просто ги поставете в няколко купи – един на масата и друг брояч – за гостите (и за вас), които да говорят. Направете ги няколко дни напред и охладете в херметически затворен контейнер. Поръсете слой сусамови семена на върха преди да сервирате. 

Няма нищо подобно на добър, топъл парче пресен хляб. В тази рецепта хлябът се пече с карамелизиран лук, круша и синьо сирене за вдъхновена от есента усукване, която е лесна за повторно нагряване при пристигането на гостите.

Понякога най-популярните рецепти са най-прости. Това със сигурност е така при тези домашно приготвени мариновани маслини и бадеми. За допълнителен аромат се сетите за пушени бадеми. 

Разбира се, че не може да се обърка с класическия сирене. Включете от два до четири вида сирене с ножове, които гостите да изрежат и да сервират. Заобикаляйте табела с подправени ядки, сушени плодове и бисквити. По същия начин, една вегетарианска чиния с пимеен сирене, хумус или спанак dip е безпроблемно и ще държи гостите да се хранят до вечеря. 

 

Ссылка на основную публикацию
2019