Как да направите най – добрите бъркани яйца някога

Закуската (и по-важното, brunch!) Е южна станция, а на юг почти винаги ще намерите някаква форма на ястие от менюто. Докато има много начини да се приготвят яйца (от варени яйца, за пържени яйца, до перфектно украсени яйца) и много начини за тяхното обслужване (кликнете тук, за да видите някои от най-добрите готвачи в Южна Америка да споделят любимите си яйца) ние открихме, че бърканите яйца обикновено са най-добрата техника за хранене на тълпата. В Южният живот Тестова кухня, успяхме да овладеем южната закуска и да приготвим бренди като боб, бисквити, ябълково масло, канеленови рула, сос от наденички – ти го наречеш – и сега имаме съвети за усъвършенстване на рутината на яйце. Тук ще ви покажем как да постигнете идеалната светлина и пухкав сблъсък.

Запомнете: Ключовете за избягване на воднисти или каучукови яйца са да изберете правилния тиган (10-инчов тава за нетиране, както е показано тук, е подходящо за готвене за около шест яйца), запазвайте топлината ниско през цялото време и запазвайте яйчната смес постоянно се движи в тавата. Тава, която е добре омазнена със щедрото помагане на маслото, също ще помогне на яйцата да се придържат към тигана. И накрая, не забравяйте да издърпате яйцата от камината, преди те да са напълно готови, тъй като горещият тиган ще продължи да готви яйцата дори след като топлината е изключена.

Въпреки че има много начини да се включат здрави, пресни яйца в стопанството всичко вашите ястия, закуска и брънч ястие ястия остават нашите любими. Със само основите на ръката – щедрото помагане на маслото, няколко яйца, щипка сол и тик от черен пипер – плюс няколко лесни трикове от търговията от Южният живот Тест кухня, тези бъркани яйца ще отнеме сутрин от средно до яйце велен.

Ссылка на основную публикацию
2019