Гледайте този Genius Pie изрязване трик от един южен готвач

Кремообразните охладени пайове за лед са мечта за ядене, но те могат да се превърнат в главоболие, особено ако са покрити с висока купчина пухкава сметана. За разлика от традиционния пай с топъл, варен пълнеж, е трудно да се изрежат през два хладни, меки слоя, без да се получи сметана или пай, пълна с нож.

В тази рецепта видео за кокосова тиква Chiffon Pie, тест кухня професионални Ivy Odom споделя тайна кухня тайна за рязане доста пай филии. Плодът, създаден от читателя Барбара Деланей и включен в нашето издание от ноември 2013 г., има охладен слой от копринено пълнене на тиква, покрит с могили със сметана и препечени кокосови люспи, така че може да е трудно да се отреже чисто.

Трикът за отрязване на студени десерти като пайове за хладилници е винаги да използвате горещ нож. Топлината на острието ще изреже директно през охладените слоеве за чисти, прави ръбове за най-хубавото представяне. Когато сте готови да изрежете пай, напълнете висока чаша за пиене с много топла чешмяна вода. Поставете целият нож в стъклото и оставете водата да затопли острието. Извадете ножа от стъклото и изтрийте водата с чиста кърпа, преди да го отрежете в пай. Повторете процеса за всеки парче пай, потапяйки ножа в стъклото и избършете водата, докато целият пай се нарязва на парчета. Този метод отнема малко повече време, но резултатите определено си заслужават.

Айви се научи на тази интелигентна техника в кулинарното училище, от готвач инструктор за сладкарски изделия, който се оказва дъщерята на Барбара Делейни – малък свят!

Ссылка на основную публикацию
2019